Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

ONTDEK DE PLUG-IN HYBRIDES VAN KIA

Kia omarmt het plan van de overheid om particuliere kopers van een nieuwe elektrische auto € 4.000,- subsidie te gaan geven. Tegelijkertijd vindt Kia dat emissievriendelijke plug-in hybrides een vergelijkbare stimulans verdienen. Met een Plug-in bonus van eveneens € 4.000,- maakt Kia haar drie plug-in hybrides nu nog aantrekkelijker.

Elektrisch rijden raakt bij Kia in een stroomversnelling en de elektrificatie van de line-up van het merk is in volle gang. Naast volledig elektrische modellen als de e-Soul en de e-Niro heeft Kia inmiddels één hybride (Niro) én drie stekkerhybrides in het gamma: de XCeed, Ceed Sportswagon en Niro Plug-in Hybrid. Het emissievriendelijke gamma wordt binnenkort verder uitgebreid met de nieuwe Sorento, die eveneens als hybride en plug-in hybride naar Nederland komt.

Bekijk de Kia Plug-in Hybride modellen

Kia Ceed SW
Plug-in Hybrid BONUS

Nu vanaf € 30.495,- incl. Plug-in Hybrid Bonus van € 4.000,-

De Ceed SW PHEV is het beste van twee werelden. Hij biedt de stijl, ruimte en veelzijdigheid van een elegante stationwagen met de power, dynamiek en pure efficiency van een hybride.

Ontdek meer

*uit voorraad leverbaar

Kia XCeed
Plug-in Hybrid BONUS

Nu vanaf € 31.495 incl. Plug-in Hybrid Bonus van € 4.000,-

De XCeed is dé stijlvolle crossover met coupé-lijnvoering. De PHEV-uitvoering voegt daar nu de voordelen van een hybride-rijden aan toe.

Private Lease vanaf van € 506/mnd voor € 439/mnd.

Ontdek meer

*uit voorraad leverbaar

Kia Niro
Plug-in Hybrid BONUS

Nu vanaf € 32.195 incl. Plug-in Hybrid Bonus van € 4.000,-

De vernieuwde Niro PHEV is een crossover die sterke prestaties en efficiency combineert met innovatieve technologie en ruimte.

Private Lease vanaf van € 526/mnd voor € 459/mnd.

Ontdek meer

*uit voorraad leverbaar

Plug-in Hybride: geschikt voor particulier en klein-zakelijk

De verschillende Plug-in hybride modellen zijn stuk voor stuk de slimme keuze voor particulier en klein-zakelijk gebruik. Het is een ideale tussenvorm voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer, je profiteert immers van de voordelen van elektrisch rijden én de zekerheid van een benzinemotor.
Volgens het CBS wordt 78% van de afgelegde kilometers particulier gereden en bedraagt de gemiddelde particulier gereden afstand 32 kilometer per dag. Kortom: een PHEV is voor bijna al jouw trips de ideale keuze.

~ 50 km EV-bereik

Geniet van een volledig elektrisch bereik tot ongeveer 50 km (WLTP).

Af en toe tanken

Door het ruime volledig elektrische bereik hoef je niet vaak te tanken.

 

Zorgeloos

Met een gerust hart op vakantie: alle ruimte, geen laadstress.

Laag verbruik

Een elektro- én verbrandingsmotor: samen voor een lager verbruik.

Trekgewicht

Voldoende trekgewicht (1.300kg) voor een caravan of vouwwagen.

Automaat

Topcomfort dankzij de standaard DCT-automaat met 6 versnellingen.

KIA LAADSERVICES

Kia maakt elektrisch rijden verrassend gemakkelijk. We bieden een breed (en groeiend) aanbod van aantrekkelijke geëlektrificeerde modellen. En met onze laadservices zorgen we dat jij makkelijk kunt opladen en ongestoord kunt genieten van je Kia, altijd en overal.

Kia laadservices

WLTP
De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) overeenkomstig Verordening (EG) nr. 715/2007 in de versie die geldig is voor de typegoedkeuring van het desbetreffende voertuigmodel. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.

Koop
Genoemde consumentenadviesprijzen in combinatie met de Plug-in Bonus zijn geldig op de aanschaf van een nieuwe Kia XCeed Plug-in Hybrid, Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid en Kia Niro Plug-in Hybrid met uiterste aankoopdatum en datum kentekenaanvraag van 30-09-2020 en uiterste registratie op 21-10-2020. Betreffende Plug-in Bonus wordt toegepast op de consumentenadviesprijs. De fiscale waarde blijft ongewijzigd. De Plug-in Bonus heeft daarom geen effect op de bijtelling. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak.

Private lease
Private lease-aanbod via Kia Autolease. De getoonde prijs betreft een vanaftarief voor de Kia XCeed Plug-in Hybrid, Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid en Kia Niro Plug-in Hybrid gebaseerd op een looptijd van 60 maanden in combinatie met 10.000 km per jaar. De Plug-in Bonus is al verwerkt in dit maandbedrag. Het product bevat alle componenten zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. Deze actie is geldig t/m 30-09-2020 met uiterste registratie op 21-10-2020. Informeer naar de complete actievoorwaarden bij uw Kia-dealer of kijk op kia.com. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!