Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions Nissan-logo-svg_.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions Nissan-logo-svg_.png

Autoplezier start bij Content

De nieuwe Kia Sorento: laat maar komen

De nieuwe Kia Sorento: laat maar komen

25 maart 2020

KLAAR OM TE DOEN WAARVOOR JE GEMAAKT BENT

De nieuwe Kia Sorento is gemaakt voor mensen die hun hart volgen én hun verstand. Dankzij z'n krachtige hybride aandrijving verrast deze ruime 5 of 7-zits SUV je met puur comfort, duurzame dynamiek plus alles wat je verder nodig hebt. Z'n zelfbewuste styling maakt een overtuigende indruk. Je ziet direct: deze auto is klaar voor alles - waar het leven je ook brengt.

De Sorento is een indrukwekkende verschijning met een imposante grille, sportief gestylde voorbumper, luchtinlaat in vleugelvorm en krachtige full-LED koplampen. En het levendig BOSE-geluidssysteem en een breed scala aan slimme UVO Connect functies zijn slechts een paar redenen waarom de Kia Sorento de perfecte keuze is voor degenen die graag voorop lopen.

De nieuwe Sorento wordt na de zomer in Nederland verwacht.

Krachtig design. Pure prestaties.

kia-sorento-design-w.jpg

Krachtig, stijlvol en geraffineerd.

De nieuwe Kia Sorento is een indrukwekkende verschijning met een imposante grille, sportief gestylde voorbumper, luchtinlaat in vleugelvorm en krachtige full-LED koplampen.

kia-sorento-kv-w.jpg

Onderscheidend in ruimte & technologie

Laat je verrassen door het volledig digitale 12,3" supervision display, het naadloos ingebouwde 10,25" navigatiesysteem met UVO Connect, het 12-speaker Bose® surround systeem en het comfort van de luxe Nappa lederen stoelen. Flexibel en ruim is hij ook: je verandert 'm in een handomdraai van een riante 7-zitter in een ruimtewonder met 910 liter bagageruimte.

kia-sorento-interior.jpg

Onovertroffen veiligheid & comfort

Altijd alles onder controle - met veel nieuwe slimme assistentiesystemen. Bijvoorbeeld een in hoogte instelbare slimme automatische achterklep en tal van andere grensverleggende veiligheidsfeatures.

kia-sorento-stunning-shape.jpg

KLAAR OM GRENZEN TE VERLEGGEN

Grensverleggende en krachtige hybride technologie. Wat je plannen ook zijn, met de Kia Sorento bereik je je doel op jouw eigen manier. De nieuwe Sorento komt later ook als Plug-in Hybride.

Compromisloze synergie

Ervaar het beste van twee werelden met een sterke combinatie van een 1.6 T-GDi benzinemotor en een elektromotor met een gecombineerd vermogen van 169kW / 230pk. De Sorento is standaard voorzien van een soepele 6-traps automaat. Dat rijdt krachtig én verrassend zuinig.

kia-sorento-hybrid.jpg

Schakel over op onvoorstelbare kracht

In een later stadium komt de Sorento ook beschikbaar als Plug-in Hybrid: de uitvoering waarmee je in de stad vele kilometers puur elektrisch en emissievrij kunt rijden, en daarbuiten met de gecombineerde 4WD-power van een 1.6 T-GDi PHEV benzine-elektrische auto met 6-traps automaat.

kia-sorento-plug-in-hybrid.jpg

Nieuwsoverzicht
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!