Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Kia: Geheel nieuwe Kia Picanto X-Line

Kia: Geheel nieuwe Kia Picanto X-Line

9 januari 2018
Categorie: Kia

ROBUUSTER EN KRACHTIGER DAN OOIT!


Voortbouwend op het jeugdige en energieke karakter van de nieuwste Picanto, is de geheel nieuwe Picanto X-Line-variant doordrenkt met crossover-geïnspireerde ontwerpelementen die hem een krachtige en robuuste assertiviteit geven die uniek is in zijn klasse. Het interieur, met zijn verrassende ruimtelijkheid en onmiskenbaar comfort, activeert ook het wow-effect met dezelfde zelfverzekerde styling als de buitenkant. Dit alles wordt aangevuld door indrukwekkende prestatiegegevens en een 1,0-liter T-GDI-motor die het de krachtigste Picanto maakt die we ooit hebben geproduceerd. Het is een echte all-rounder met plezier en genot in het hart.

EXTERIEURONTWERP: SUV-GEÏNSPIREERDE STYLING IN EEN A-SEGMENT-PAKKET


Vanuit alle hoeken gedurfd, heeft het ontwerp van de geheel nieuwe Picanto X-Line een aantal verfijnde details die overal hetzelfde vertrouwen en kracht uitstralen als Kia's crossover- en SUV-modellen in het Kia-assortiment. Een voorbeeld hiervan zijn de meer imposante crossbumpers in SUV-stijl met diffusor-inzetstukken in metaallook aan de voor- en achterzijde, voor een assertievere aanwezigheid op de weg. Zwarte bekleding rond de wielkasten verbetert ook het visuele effect van de verhoogde bodemvrijheid. Aan de voorkant bevat de X-Line-variant ook de kenmerkende 'tijgerneus'-grille van Kia en - uniek voor het X-Line-model - zijn de grille- en mistlampomlijstingen afgewerkt met limoengroene highlights (zilveren accenten zijn ook verkrijgbaar).

 

VERBETERDE CABINE: INDRUKWEKKENDE RUIMTE EN GEÏNSPIREERDE STYLING


Net zoals de nieuwste Kia Picanto, biedt de geheel nieuwe X-Line-variant ook toonaangevende cabine-ruimte, met meer beenruimte en hoofdruimte dan alle andere rivalen in het A-segment. En met 255 liter is de bagageruimte ook groter dan elke andere auto in zijn klasse - gekoppeld aan 60:40 in delen neerklapbare achterstoelen die een indrukwekkende veelzijdigheid en een aanzienlijke laadcapaciteit tot 1.010 liter bieden. De geheel nieuwe Picanto X-Line scoort ook volledige markeringen binnen voor een gewaagde stijl, met een ruige uitstraling door en door gemarkeerd met contrastkleurige kleurpakketten. Het dynamische gevoel van het interieur is ook te danken aan een reeks sportieve kenmerken, zoals het D-vormige stuurwiel.

 

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN: HOUD U VEILIG EN VERBONDEN


De geheel nieuwe Picanto X-Line zit boordevol veiligheidsvoorzieningen en intelligente technologieën die het de veiligste A-segment-auto maken die Kia ooit heeft gemaakt. Naast een Geavanceerde Body met Hoge Sterktestaal (AHSS), is deze ook uitgerust met Kia's DRiVE WISE-technologieën1 inclusief Autonomous Emergency Braking (AEB) 2, die de weg vooruit bewaakt en automatisch de bestuurder waarschuwt en (indien nodig) gebruik de remmen als deze een mogelijke aanrijding detecteert, in een poging de impact te voorkomen of te verminderen. De X-Line-variant beschikt ook over een grote 7.0-inch 'zwevende' touchscreen-HMI voor navigatie met 3D-kaarten, evenals Apple CarPlay ™ en Android Auto ™ voor volledige smartphone-integratie3. Terwijl een achteruitrijcamera met dynamische richtlijnen en oplader voor draadloze smartphones4 het comfort en gemak op de weg maximaliseert.

kia-iaa-2017-jaxline-enlarge-3.jpg

kia-iaa-2017-jaxline-enlarge-6.jpg

kia-iaa-2017-jaxline-enlarge-4.jpg

kia-iaa-2017-jaxline-enlarge-5.jpg

kia-iaa-2017-jaxline-enlarge-2.jpg

Nieuwsoverzicht
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!