Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Kia op Autosalon van Genève

Kia op Autosalon van Genève

6 maart 2019

Kia introduceert de nieuwe E-Soul, de vernieuwde Niro & Niro PHEV en een opwindende concept car:
Imagine by Kia

Dit jaar zet Kia de Autosalon van Genève onder spanning met veel elektrisch nieuws en met enerverende innovaties en buitengewone aanvullingen op de Kia-line-up. Daarnaast kun je kennismaken met een indrukwekkend scala aan geavanceerde technologieën, schitterend design en de laatste innovaties op het gebied van elektrisch rijden.

Europees debuut
De nieuwe en volledig elektrische Kia e-Soul maakt z’n Europese debuut. De e-Soul heeft, met behoud van het iconische design en het speelse karakter van zijn voorgangers, een volledig nieuw interieur en exterieur design. Met zijn sterke elektromotor en batterij met hoge capaciteit kom je in stijl en in alle comfort moeiteloos op je bestemming op één acculading. 

Ook op Genève: de vernieuwde Niro en Niro PHEV met vernieuwing op het gebied van design, materiaalgebruik en infotainment. Beide modellen spelen een sleutelrol voor de groei van Kia in Europa én voor de elektrificatiestrategie van Kia. Het crossover design is cool, de auto is zeer veelzijdig en hij is ook nog eens zuinig, wat zich vertaalt in een lage uitstoot. Dat maakt hem aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke rijders.

En dit is nog niet alles. Kia presenteert ook een opwindende concept car met volledig elektrische aandrijving: Imagine By Kia.

KED-940x364-4.jpg

Een opwindende visie: de gewaagde nieuwe volledig elektrische concept car: Imagine by Kia

Maak kennis met de toekomst van elektrificatie bij Kia. Elektrisch onder de motorkap en toch opwindend vanuit elke hoek. De onthulling van deze gedurfde nieuwe concept car weerspiegelt de ambitie van Kia om echt iconisch design te brengen in de zero-emission-modellen van morgen. En de boodschap is duidelijk; het is tijd om onze verbeelding de vrije loop te laten. De eerste stap is instappen!

KED-720x540-7.jpg

KED-720x540-9.jpg


DE NIEUWE KIA E-SOUL: DRIVE OUTSIDE THE BOX

De nieuwe Kia e-Soul brengt emissievrij vermogen met een grote actieradius naar het segment van de urban crossovers. Met de krachtige 64kWh batterij heeft de e-Soul een volledig elektrische actieradius tot maar liefst 452 kilometer (volgens WLTP). De verwachte introductie in Nederland staat voor de tweede helft van 2019 gepland.

Kia-e-Soul-Foto-1-1600x900.jpg

Kia-e-Soul-Foto-2.jpg

Kia-e-Soul-Foto-3.jpg


HYBRIDE EN PLUG-IN HYBRIDE CROSSOVERS VERNIEUWD:
DE NIEUWE KIA NIRO HYBRID & NIRO PLUG-IN HYBRID

Zowel het uiterlijk als het interieur van de Kia Niro, die het gebruiksgemak en de stijl van een crossover koppelt aan zeer lage emissies dankzij de hybride-aandrijving, is vernieuwd. Ook nieuw is het geavanceerde UVO CONNECT systeem, waarmee de mogelijkheden met online connectiviteit aanzienlijk verruimen. De verkoop van de vernieuwde Kia Niro Hybrid en Niro Plug-in Hybrid start na verwachting begin derde kwartaal van 2019.

kia-niro-300807-800.jpg

kia-niro-300808-800.jpg

Nieuwsoverzicht
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!