Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Autoplezier start bij Content

Subaru Forester: de veiligste, de ruimste, de meest veelzijdige

Subaru Forester: de veiligste, de ruimste, de meest veelzijdige

15 april 2019

FORESTER SPRING EDITION VOOR SNELLE BESLISSERS

Met de Spring Edition heeft Subaru een mooie en speciale editie van de Forester op de markt gebracht. Een uitvoering die tot de veiligste in zijn klasse behoort. De Spring Edition is bovendien niet alleen een kort lopend actiemodel met aanzienlijk prijsvoordeel, maar ook een krachtige SUV met een heel uitgebreide veiligheidsuitrusting. Sterker nog; net als de Outback, Impreza en XV, behoort de Forester Spring Edition tot de veiligste auto’s in zijn klasse.

Voor een bedrag van slechts € 46.995,- biedt de Forester Spring Edition maximale bescherming van alles wat je dierbaar is. De inzittenden worden uitstekend beschermd door allerlei hoogwaardige technologieën, het interieur en exterieur van de Forester worden dankzij voorzieningen die specifiek zijn voor deze versie, ook goed beschermd.

Even terug naar de basis: de Forester is met zijn trekgewicht van 2.000 kilogram, permanente vierwielaandrijving en 22 centimeter grondspeling sowieso een auto die elk avontuur aan kan. De Spring Edition gaat nog een stap verder: dankzij extra bescherming op dorpels, voor- en achterbumper en een rubberen mattenset voor het interieur is de Forester Spring Edition nog meer dan normaal, klaar voor elk karwei. Voor wie dat laatste letterlijk neemt: dankzij het ruimen en flexibel in te richten interieur en de afneembare trekhaak, onderdeel van het Spring Edition-pakket, is hij dat ook echt.

De extra voorzieningen in combinatie met de uitgebreide veiligheidsuitrusting maken de Forester de best beschermde en best beschermende SUV in zijn klasse. Standaard is onder meer het EyeSight-veiligheidssysteem, dat werkt als een extra paar ogen, meekijkt met de bestuurder en helpt ongelukken voorkomen. Voor permanente vierwielaandrijving en dus altijd maximale grip en Side View Mirror (geen dode hoek en kapotte wielen) gelden hetzelfde.

Veilig, compleet, betaalbaar en beperkt leverbaar. Dat laatste is niet onbelangrijk voor degenen die belangstelling hebben. De aanschaf uitstellen tot na de zomer betekent een risicootje, want de Spring Edition belooft dankzij zijn ijzersterke aanbod, prijsvoordeel van ruim € 1.700,- en beperkte leverbaarheid snel uitverkocht te zijn. Content Autogroep, úw Subaru-dealer kent de voorraad en kan snel leveren zodat belangstellenden veilig, optimaal beschermd met een veelzijdige Forester de zomervakantie tegemoet kunnen.

Artikel-3-Beeld-Subaru-Forester-Spring-Edition-1.jpg

Artikel-3-Beeld-Veiligheid.jpg

Artikel-3-Beeld-Subaru-Forester-Spring-Edition-2.jpg

Artikel-3-Beeld-Eyesight.png

Nieuwsoverzicht
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!