Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Fiat 500

De compacte Fiat 500 staat vooral bekend als de ideale stadsauto. Maar hij is veel meer dan dat: leuk hip, stoer, verleidelijk, uniek, gedurfd, vrolijk. En ook de Fiat 500 staat niet stil maar blijft zich ontwikkelen. Met zijn nieuwe front, poly-elliptische koplampen, nieuwe details, accessoires en looks heeft de Fiat 500 het helemaal. En toch is en blijft het een Fiat 500: de beste kleine auto die er is.

De Fiat 500 is de perfecte combinatie van karakter en schoonheid. Een volledig vernieuwd interieur en een buitenzijde die nog mooier, eleganter en stijlvoller is, de Fiat 500 is steeds weer nieuw en verrassend. Maak direct een afspraak voor een gratis proefrit in de Fiat 500 bij Content Autogroep!

Fiat 500 kopen

Een Fiat 500 kopen, is een goed idee wanneer u een moderne, innovatieve maar compacte auto zoekt. Het dashboard van de Fiat 500 is volledig nieuw vormgegeven om de nieuwste infotainment-technologie harmonieus te kunnen integreren. Tijdens het rijden ziet u in één oogopslag alles wat u moet weten dankzij het innovatieve 7-inch infodisplay in het instrumentarium. Denk aan uw snelheid, het toerental, de temperatuur, de tripcomputer en de Gear Shift Indicator die aangeeft wanneer u het beste naar een andere versnelling over kunt schakelen. Bij Content Autogroep kunt u de unieke, ondeugende Fiat 500 kopen in de kleur die u maar wenst.

Fiat 500 private lease

Bij Content Autogroep komt steeds meer vraag naar private lease van de Fiat 500. En dat begrijpen wij heel goed, want wie wil er nu geen Fiat 500 rijden? Private lease is dan ideaal. U kunt al vanaf 12 maanden een (private lease) contract voor de Fiat 500 afsluiten, inclusief onder andere reparaties, onderhoud, pechhulp en wegenbelasting. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Fiat 500 occasion

Wilt u een volledig gekeurde, goed functionerende Fiat 500 kopen voor een scherpe prijs? In ons steeds wisselende aanbod occasions vindt u ook met enige regelmaat een Fiat 500 occasion terug. Breng een bezoek aan onze showroom om ons aanbod te ontdekken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag als u vragen heeft of wanneer u graag advies op maat wilt.

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Highlights - Fiat 500

  • Ideale stadsauto 

  • Hip, verleidelijk en stoer

  • Nieuwe technieken

  • Nieuwe details

  • Nieuwe looks

  • Nieuwe Accessoires

  • Nieuwe modellen

Karakter en schoonheid: de ideale combinatie. 

De stilistische aanpassingen van de buitenzijde worden gecombineerd met een volledig vernieuwd interieur, dat nu nog mooier, nog eleganter en nog stijlvoller is. Ook hier laat de 500 zich van zijn verrassende kant zien.

Perfectie is nooit een optie

Het dashboard is volledig nieuw vormgegeven om de nieuwste infotainment-technologie harmonieus te kunnen integreren.

Het innovatieve 7-inch infodisplay in het instrumentarium biedt in één oogopslag alle informatie die tijdens het rijden van pas kan komen. Naast snelheid, toerental en temperatuur zijn dat de Gear Shift Indicator, die aangeeft wanneer het beste naar een andere versnelling kan worden overgeschakeld, en de tripcomputer.

FIAT 500 IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 464 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!