Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Fiat Panda

De nieuwste Fiat Panda is zoals de Panda altijd al geweest is: vlot en ongecompliceerd. Maar ook verrassend: met aparte details zoals de verticale achterlichtunits, een squircle-vormig achterste zijruitje, bumpers in carrosseriekleur, stootlijsten en een stoere radiateurgrill met squircle-motief, er kan niet gezegd worden dat de Fiat Panda niet eigenzinnig is. De nieuwste Fiat Panda is bovendien verkrijgbaar in twee nieuwe technokleuren: Rosso Amore en Grigio Colosseo.

Wat de Fiat Panda zo kenmerkend maakt, is zijn beroemde squircle-vorm: een kruising tussen vierkant (square) en rond (circle). Deze speelse en veelzijdige vorm keert overal terug, van de basisvormen van de auto tot de kleinste details als de schakelaars op het dashboard. Ontdek het zelf tijdens een gratis proefrit in de Fiat Panda bij Content Autogroep.

Bekijk ons Fiat Panda aanbod

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact

Fiat Panda kopen

Het uiterlijk van de Fiat Panda kan ook misleidend zijn, want ondanks zijn compacte uiterlijk gaat er een zee van ruimte achter schuil. De achterbank kan bovendien in twee ongelijke delen worden neergeklapt om nog meer ruimte te krijgen voor bagage en er zijn in totaal maar liefst veertien opbergvakken voor kleine spullen. Dat maakt de Fiat Panda mooier en completer dan ooit. En met een minimaal brandstofverbruik, geniet u van maximaal rijplezier. Is uw interesse voor de milieuvriendelijke Fiat Panda gewekt? U kunt hem in verschillende kleuren bij Content Autogroep kopen. We kijken graag samen met u wat bij u past.

Fiat Panda Private Lease

De Fiat Panda rijdt u nu met Private Lease vanaf € 262,- per maand, o.b.v. 60 mnd/ 7.500KM.

Na het lezen over alle mooie eigenschappen van de Fiat Panda, wilt u vast niets liever dan erin rondrijden. Maar dat moet uw portemonnee dan wel toelaten. Als dat (op dit moment) niet het geval is, dan kunt u gelukkig ook voor Fiat Panda Private Lease kiezen. Bij Private Lease kunt u voor een laag bedrag per maand in een nieuwe Fiat Panda rijden. Vraag direct een Private Lease offerte aan!

Fiat Panda occasion

Ook een Fiat Panda occasion is een goede optie bij een kleiner budget. In ons uitgebreide aanbod occasions vindt u altijd een Fiat occasion terug, en ook een Fiat Panda occasion hebben wij regelmatig op voorraad. Bekijk ons aanbod op uw gemak in onze showroom.

BEKIJK ONS FIAT PANDA AANBOD

Highlights - Fiat Panda

  • Mooier en completer dan ooit

  • Eco-logisch!

  • Entertainment inclusief

  • Praktisch als vanouds

  • Minimaal brandstofverbruik, maximaal rijplezier

Rond of vierkant?

Als er één ding is dat de Panda tot Panda maakt, dan is het de beroemde 'Squircle'. Even speels en veelzijdig als de Panda zelf, keert deze kruising tussen vierkant (square) en rond (circle) overal in het design terug. Niet alleen in de basisvormen van de auto, maar ook in details als de schakelaars op het dashboard.

Hoe meer bagage, hoe meer vreugde

Een dagje shoppen of een weekendje weg: de Panda heeft er meer dan genoeg plek voor. De achterbank kan in twee ongelijke delen worden neergeklapt om meer ruimte voor bagage te creëren. En als dat niet genoeg is, kan ook de rugleuning van de passagiersstoel voorover worden geklapt. Voor kleine spullen zijn er overal opbergvakken. Maar liefst veertien in totaal.

FIAT PANDA IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!