Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Fiat Tipo

‘Typisch Tipo’ wordt weleens gezegd, maar wat houdt dat eigenlijk precies in? De Fiat Tipo is ontworpen om te voldoen aan al uw wensen. Dat betekent veel ruimte en veel comfort, een rijke standaarduitrusting en toch stijlvol. De grote Fiat Tipo gezinsauto zorgt voor optimaal rijcomfort voor een scherpe prijs. Ervaar het zelf tijdens een gratis proefrit bij Content Autogroep.

U kunt een nieuwe Fiat Tipo kopen als sedan, hatchback en stationwagon. Stuk voor stuk met een zee aan ruimte, een krachtige uitstraling en een zeer geringe luchtweerstand. Een van de laagste in zijn klasse zelfs. Daardoor profiteert u van een aangenaam laag brandstofverbruik. U koopt dus niet alleen een nieuwe Fiat Tipo voor een lage prijs, u rijdt hem ook voor een aantrekkelijk bedrag.

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Fiat Tipo kopen

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende Fiatmodellen. Bij de stationwagon profiteert u bijvoorbeeld van maar liefst 550 liter kofferruimte met Magic Cargo Space, bij de sedan van het Uconnect LIVE-infotainmentsysteem met 5-inch HD-touchscreen en bij de hatchback van 1500 kg trekgewicht. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom om de verschillen en overeenkomsten van dichtbij te kunnen bekijken en u uitgebreid te laten informeren.

Fiat Tipo Private Lease

Een andere manier om voor een aantrekkelijke prijs in de nieuwste Fiat Tipo rond te rijden, zoals de praktische Fiat Tipo hatchback, is door middel van Fiat Tipo leasing. Bij private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Fiat Tipo rond. Met de vrijheid om ieder jaar uit uw private leasecontract te stappen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Fiat Tipo leasing en ontdek wat mogelijk is.

Fiat Tipo occasion

Content Autogroep is ook uw Fiat Tipo dealer als het om tweedehands auto’s gaat. Met een ruim aanbod van steeds wisselende Fiatmodellen slaagt u gegarandeerd voor een Fiat occasion in onze vestiging in Eindhoven. U bent van harte welkom om eens rond te komen kijken. Al onze modellen staan overzichtelijk opgesteld en wij staan voor u klaar om u bij uw zoektocht te helpen.

Bekijk ons Fiat Tipo aanbod

Highlights - Fiat Tipo

  • Verkrijgbaar als sedan, hatchback en stationwagon

  • Een zee aan ruimte, groot, groter, grootst

  • Comfort

  • Ruimte en vrijheid

  • Krachtige uitstraling

Tipo Sedan

De Fiat Tipo heeft een zeer geringe luchtweerstand. Een van de laagste in zijn klasse. Wat dat betekent? Om te beginnen een aangenaam laag brandstofverbruik. Plek voor alles en iedereen. Een stijlvolle sedan, met een bagageruimte van maar liefst 520 liter. Meer dan genoeg voor alles wat u mee wilt nemen. Persoonlijk, praktisch en eigentijds: het karakter van de Fiat Tipo ziet u terug in zijn details.

Maak vandaag een afspraak bij Content Autogroep voor een proefrit in de Fiat Tipo Sedan.

FIAT TIPO SEDAN IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

's-HERTOGENBOSCH

Afbeelding6.jpg

Hervensebaan 13A
T +31 (0)73 206 33 00
info.denbosch@contentautogroep.nl

EINDHOVEN

Afbeelding2.jpg

Pietersbergweg 3
T +31 (0)40 215 70 10
info@contentautogroep.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!