Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Jeep Cherokee

De compleet vernieuwde Jeep Cherokee combineert een ongetemde schoonheid met een superieure wegligging, verrassend laag brandstofverbruik, exclusieve technologie en ongeëvenaarde prestaties. Dat maakt deze nieuwste midsize SUV een nieuwe dimensie bij het toch al legendarische en authentieke Jeep. Kwaliteit zonder compromis.

De hoogwaardige techniek en de juiste proporties om toch stijlvol en efficiënt te blijven, maken van de Jeep Cherokee een geliefd lid van de Jeep familie. Allereerst zijn unieke, modieuze styling. Een vloeiend vormgegeven interieur, perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken en nieuwe kleuren. Als tweede de nieuwste technologie met een 9-traps automatische transmissie die garant staat voor een optimale rijervaring en Electronic Range Select. Dit ondersteunt handmatig schakelen met 40 verschillende schakelkarakteristieken voor maximale efficiency en rijprestaties onder alle omstandigheden, on- en off road.

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Jeep Cherokee kopen

De nieuwste Jeep Cherokee rijdt heerlijk. U merkt nauwelijks iets van het schakelen, waar u ook rijdt, en bent altijd veilig onderweg. Content Autogroep is uw officiële Jeep Cherokee dealer. Wilt u een midsize Jeep Cherokee kopen? Wij informeren u graag over de vele uitvoeringen en extra mogelijkheden. En voor een gratis proefrit bent u uiteraard ook van harte welkom!

Jeep Cherokee Private Lease

Heeft u uw oog laten vallen op de Jeep Cherokee voor leasing doeleinden? Content Autogroep vertelt u als officiële Jeep Cherokee dealer graag wat er mogelijk is op het gebied van Private Lease. Jeep Cherokee leasing is al mogelijk voor een vast laag maandbedrag, all-in. Het is dan ook niet gek dat we bij Content Autogroep steeds meer aanvragen krijgen voor Private Lease!

Jeep Cherokee occasion

Ook een occasion is een verantwoorde aankoop. Iedere Cherokee occasion wordt namelijk aan een grondige keuring onderworpen in onze Jeep Cherokee garage, alvorens wij hem te koop aanbieden. Zo weet u zeker dat u een occasion koopt die aan alle criteria voldoet. Wij vertellen u graag voor welke aantrekkelijke prijs u een Jeep Cherokee occasion kunt kopen. Bekijk op uw gemak welke auto’s we op dit moment op voorraad hebben staan. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze inspirerende showroom.

BEKIJK ONS JEEP cherokee AANBOD

Highlights - Jeep Cherokee

  • Nieuwe midsize SUV

  • Authentiek Jeep

  • Nieuw ijkpunt in design

  • Compromisloze Efficiëntie

  • Veiligheid boven alles

Kwaliteit zonder compromis

De Cherokee introduceert een unieke modieuze styling in de Jeep-range. Ontdek het vloeiend vormgegeven interieur, tot in detail en vakkundig afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken, nieuwe kleuren en uiteraard de nieuwste technologie.

Soepele reis!

De nieuwe Jeep Cherokee is de eerst midsize SUV* in zijn segment met een 9-traps automatische transmissie. Die staat garant voor de optimale rijervaring, met maximaal comfort en ultieme efficiency. Electronic Range Select ondersteunt handmatig schakelen met 40 verschillende schakelkarakteristieken voor maximale efficiency en rijprestaties onder alle omstandigheden, on- en off road. En van het schakelen zelf merkt u nauwelijks iets, waar u ook rijdt.

*Midsize SUV - door Jeep geclassificeerd met een totale lengte van 4,5 meter tot 4,8 meter.

JEEP CHEROKEE IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

's-HERTOGENBOSCH

Afbeelding7.jpg

Hervensebaan 13A
T +31 (0)73 206 33 00
info.denbosch@contentautogroep.nl

EINDHOVEN

Afbeelding8.png

Vaalserbergweg 2b
T +31 (0)40 259 28 00
info@contentautogroep.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!