Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Jeep Compass

De Jeep Compass is compleet vernieuwd en daarbij is de lat nog net wat hoger gelegd. Met nieuwe praktische oplossingen zoals het tweedelig panoramisch zonnedak: een open dak bestaande uit twee panelen om nog net wat meer zonnestralen mee te kunnen pikken. Met zijn stoere, sportieve lijnen is de Jeep Compass een nieuw lid aan het herkenbare Jeep front.

De Jeep Compass combineert een prachtig design, zoals een stuurwiel bekleed met hoogwaardig leder en stoelen met contrasterende stiksels, probleemloos met allerlei technische snufjes, zoals geïntegreerde bedieningstoetsen voor een veilige bediening van het audiosysteem en rijveiligheidsfuncties. Ervaar het zelf tijdens een gratis proefrit bij Content Autogroep. Dan ontdekt u ook meteen hoe comfortabel de ondersteunende stoelen eigenlijk zitten!

Jeep Compass Opening Edition kopen

De Jeep Compass Opening Edition is een exclusieve en gelimiteerde editie van deze SUV. Met een exclusieve topklasse-uitrusting, een rank en aerodynamisch profiel en verchroomde achterruitomlijsting een innovatief model dat tegelijkertijd ook traditionele details in zich herbergt. Denk aan iconische eigenschappen die het merk Jeep zo legendarisch maakten, zoals de zevensleufs grille. Wacht niet te lang wanneer u de Jeep Compass Opening Edition wilt kopen. Want met zijn zelfverzekerde en gedistingeerde uiterlijk, ledverlichting in de koplampen en achterlichten en indien gewenst een zwart dak zal er veel belangstelling zijn voor deze Jeep Compass.

Jeep Compass leasing

Zou u graag in de nieuwste Jeep Compass rondrijden maar kunt of wilt u de prijs hiervoor niet betalen? U hoeft geen Jeep Compass te kopen, u kunt hem ook leasen. Jeep Compass leasing is al mogelijk voor een vast laag maandbedrag. Bij de Jeep Compass leasing prijs zijn alle bijkomende kosten, zoals verzekeringen, pechhulp en onderhoud inbegrepen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van private lease bij Content Autogroep.

Jeep Compass occasion

Een andere manier om toch in de Compass rond te kunnen rijden, is uit te kijken naar een occasion. Een occasion van Content Autogroep wordt zorgvuldig gekeurd en nagekeken, zodat u zeker weet dat u in een goede, betrouwbare Jeep Compass rijdt. En dat voor een aantrekkelijke prijs!

Loop vrijblijvend bij ons binnen voor meer informatie, een kijkje in ons aanbod en een vers kopje koffie.

BEKIJK ONS JEEP AANBOD

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Highlights - Jeep Compass

  • Stoere, sportieve lijnen met herkenbare Jeep front

  • Perfecte esthetiek

  • Nieuw model

De nieuwe Jeep Compass zit vol praktische oplossingen. Zoals het tweedelig panoramisch zonnedak, een open dak bestaande uit twee panelen om volop te kunnen genieten van de frisse buitenlucht en zonneschijn.

Het met ambachtelijke precisie vervaardigde stuurwiel is bekleed met hoogwaardig leder. Geïntegreerde bedieningstoetsen maken een veilige bediening mogelijk van onder andere het audiosysteem en rijveiligheidsfuncties zonder de handen van het stuur te hoeven nemen.

De comfortabele stoelen bieden een zeer goede ondersteuning van het lichaam. De contrasterende stiksels zorgen voor een exclusief accent.

JEEP COMPASS IN BEELD

Jeep Compass Opening Edition

Maak als een van de eersten kennis met de geheel nieuwe Jeep® Compass, en bestel als eerste de exclusieve en gelimiteerde Jeep® Compass Opening Edition. Een SUV met een exclusieve topklasse-uitrusting voor liefhebbers die voorop willen gaan. Voel uzelf pionier en ontdek hoe traditie en innovatie kunnen samengaan in het jongste Jeep® model, dat een nieuwe invulling geeft aan de iconische eigenschappen die het merk Jeep® zo legendarisch maken. Volg zijn ranke, aerodynamische profiel en bekijk alle details, vanaf de verchroomde achterruitomlijsting tot de legendarische zevensleufs grille en geniet van de schoonheid van de led-verlichtingen in de koplampen en achterlichten.

Wacht niet, maar wees de massa voor met de nieuwe Jeep® Compass Opening Edition, een auto die met zijn stoere maar verfijnde profiel voorop loopt. Het zelfverzekerde en tegelijk gedistingeerde uiterlijk anticipeert op komende trends. Het leverbare zwarte dak en de verchroomde lijst die rond de achterruit en de zijkanten loopt, maakt de nieuwe SUV onmiddellijk herkenbaar. Opvallen was nog nooit zo gemakkelijk met de nieuwe Jeep® Compass.

jeep-compass-opening-edition-side-rear.jpg

Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!