Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Jeep Compass

De Jeep Compass is compleet vernieuwd en daarbij is de lat nog net wat hoger gelegd. Met nieuwe praktische oplossingen zoals het tweedelig panoramisch zonnedak: een open dak bestaande uit twee panelen om nog net wat meer zonnestralen mee te kunnen pikken. Met zijn stoere, sportieve lijnen is de Jeep Compass een nieuw lid aan het herkenbare Jeep front.

De Jeep Compass combineert een prachtig design, zoals een stuurwiel bekleed met hoogwaardig leder en stoelen met contrasterende stiksels, probleemloos met allerlei technische snufjes, zoals geïntegreerde bedieningstoetsen voor een veilige bediening van het audiosysteem en rijveiligheidsfuncties. Ervaar het zelf tijdens een gratis proefrit bij Content Autogroep. Dan ontdekt u ook meteen hoe comfortabel de ondersteunende stoelen eigenlijk zitten!

Bekijk ons Jeep Compass aanbod

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact

Jeep Compass kopen

Wilt u zelf eens ervaren hoe het voelt om in de Compass rond te rijden? U kunt bij Content Autogroep vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis proefrit.

Download prijslijst

Jeep Compass Private Lease

Zou u graag in de Jeep Compass rondrijden, maar kunt of wilt u de prijs hiervoor niet betalen? U hoeft geen Jeep Compass te kopen, u kunt hem ook leasen. Jeep Compass leasing is al mogelijk voor een vast laag maandbedrag vanaf €449,- ob.v. 10.000km per jaar. Bij de Jeep Compass leasing prijs zijn alle bijkomende kosten, zoals verzekeringen, pechhulp en onderhoud inbegrepen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van Private Lease bij Content Autogroep.

Jeep Compass occasion

Een andere manier om toch in de Compass rond te kunnen rijden, is uit te kijken naar een occasion. Een Jeep Compass occasion van Content Autogroep wordt zorgvuldig gekeurd en nagekeken, zodat u zeker weet dat u in een goede, betrouwbare Jeep Compass rijdt. En dat voor een aantrekkelijke prijs!

Loop vrijblijvend bij ons binnen voor meer informatie, een kijkje in ons aanbod en een vers kopje koffie.

BEKIJK ONS JEEP Compass AANBOD

Highlights - Jeep Compass

  • Stoere, sportieve lijnen met herkenbare Jeep front

  • Perfecte esthetiek

  • Nieuw model

De nieuwe Jeep Compass zit vol praktische oplossingen. Zoals het tweedelig panoramisch zonnedak, een open dak bestaande uit twee panelen om volop te kunnen genieten van de frisse buitenlucht en zonneschijn.

Het met ambachtelijke precisie vervaardigde stuurwiel is bekleed met hoogwaardig leder. Geïntegreerde bedieningstoetsen maken een veilige bediening mogelijk van onder andere het audiosysteem en rijveiligheidsfuncties zonder de handen van het stuur te hoeven nemen.

De comfortabele stoelen bieden een zeer goede ondersteuning van het lichaam. De contrasterende stiksels zorgen voor een exclusief accent.

JEEP COMPASS IN BEELD
8.8
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 506 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!