Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Jeep Renegade

De Jeep Renegade is de meest veelzijdig en tevens compacte SUV ooit. Met de nieuwe Jeep Renegade kunt u niet alleen de drukste steden aan maar ook buiten de gebaande paden uw eigen route bepalen. De Renegade is op ieder vlak een echte Jeep. Een onverschrokken karakter, een eigentijdse uitstraling en ongeëvenaarde prestaties gecombineerd in één avontuurlijke auto.

Dankzij de nieuwste Jeep Renegade (2016) voelt u zich overal thuis. De karakteristieke Jeep grille met zeven sleuven, de stoere uitstraling, de Renegade is de perfecte mix tussen praktisch, stijl, comfort en plezier. Wacht niet langer en vraag een avontuurlijke proefrit aan in de Renegade.

Jeep Renegade kopen

De kleine SUV is overal het perfecte gezelschap. Ontdek zijn grote wendbaarheid in de stad of zijn off-road capaciteiten wanneer u van de grotere wegen afgaat. De Jeep Renegade (2016) is vanbinnen van vanbuiten een explosie van gepassioneerd design. En met alle ruimte en comfort voor vijf personen, royale bagageruimte achterin en vele slimme opbergmogelijkheden maakt u van ieder ritje een plezierreis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Jeep Renegade, de prijs en de vele aantrekkelijke voordelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom in Eindhoven.

Jeep Renegade leasing

Voor de nieuwste Jeep Renegade betaalt u een bepaalde prijs uiteraard. Heeft u dat er niet voor over of is het voor u simpelweg niet mogelijk om een nieuwe Jeep Renegade te kopen, maar lijkt het u wel een heerlijke auto om in rond te rijden? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van Jeep Renegade leasing. Bij private lease kunt u voor een vast maandbedrag rondrijden in de auto van uw keuze. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Jeep Renegade leasing, de prijs en de voordelen ten opzichte van kopen.

Jeep Renegade occasion

Een andere manier om de prijs voor een Jeep Renegade te drukken, is een occasion. Content Autogroep is één van de Jeep Renegade dealers die Nederland rijk is. Bij ons vindt u altijd een ruim aanbod occasions. U bent van harte welkom om ons aanbod te ontdekken!

BEKIJK ONS JEEP RENEGADE AANBOD

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Highlights - Jeep Renegade

  • Meest veelzijdige compacte SUV ooit

  • Een échte Jeep

  • De Renegade is van binnen en van buiten een explosie van gepassioneerd design

GENIET VAN HET LEVEN

Welke kleine SUV auto is nu de beste keuze?  Ontdek de kleine SUV – Jeep® Renegade. Perfecte mix van praktisch, stijl, comfort en plezier in één model.

Pak uw spullen en ga op reis

Met alle comfort om vijf personen geriefelijk te vervoeren, een royale bagageruimte achterin en vele slimme opbergmogelijkheden, heeft de Renegade werkelijk alles aan boord om elke rit tot een plezierreis te maken.

JEEP RENEGADE IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!