Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is van nature een avonturier. Bent u dat ook? Dan is deze auto perfect voor u. In de Jeep Wrangler is namelijk geen enkel terrein te moeilijk. Met een aandrijfsysteem dat berekend is op alle denkbare rijomstandigheden en een wielophanging die dankzij ruime veerwegen en grote asscharnierhoeken voor uitstekende prestaties en flexibiliteit op zowel verharde als onverharde wegen zorgt, is de Jeep Wrangler uw partner in crime.

Met de Jeep Wrangler bent u klaar voor elk terrein. Waar u ook rijdt, u bent veilig en met veel rijplezier onderweg. De goede wendbaarheid zorgt ervoor dat u gevaarlijke situaties te lijf kunt gaan en beschadiging aan uw auto voorkomt. En door zijn grote bodemvrijheid en de beschermplaten aan de onderkant kunt u zelfs boomstammen, rotsen en ruw terrein trotseren. De hooggeplaatste luchtinlaat en extra afdichtingen van de carrosserie en de elektrische installatie zorgen er bovendien voor dat u plassen en beekjes met vertrouwen kunt doorkruisen.

Bekijk ons Jeep Wrangler aanbod

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact

Jeep Wrangler kopen

Ook aan de binnenkant van de Jeep Wrangler is gedacht. Het interieur is zo gemaakt dat lawaai, trillingen en rammelen tegengegaan worden. Door de royale hoeveelheid opbergvakken en een doordachte ergonomie rijdt de Jeep Wrangler Unlimited niet alleen comfortabel maar voelt hij ook zo aan. Lederen bekleding met verwarmbare voorstoelen, voetruimteverlichting, verlichte bekerhouders en een zelf dimmende binnenspiegel met kaartleeslampje zijn daarnaast verkrijgbaar om het comfort nog verder te verhogen.

Bij Content Autogroep kunt u deze robuuste maar ook verfijnde Jeep Wrangler kopen. Als één van de officiële Jeep Wrangler dealers bieden wij verschillende uitvoeringen van de Jeep Wrangler te koop aan. Een gratis proefrit is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Download prijslijst

Jeep Wrangler Private Lease

Bij Content Autogroep bieden we de Jeep Wrangler niet alleen te koop aan, maar ook voor leasing doeleinden. Bij Private Lease profiteert u van vele voordelen, zoals een vast laag maandbedrag en een prijs waar alle bijkomende kosten bij inbegrepen zitten. Heeft u interesse in Jeep Wrangler leasing? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Jeep Wrangler dealers zoals Content Autogroep.

Jeep Wrangler occasion

Bij Content Autogroep kunt u ook een Jeep Wrangler occasion kopen. Wij bieden dan een volledig gekeurde en nagekeken Jeep Wrangler te koop aan voor een aantrekkelijke prijs. Informeer naar ons aanbod!

 BEKIJK ONS JEEP Wrangler AANBOD

Highlights - Jeep Wrangler Unlimited

  • Meeste rijplezier in zijn klasse

  • Robuuste constructie en moderne technologie

  • Klaar voor elk terrein

  • Moderne technologie

Robuust maar verfijnd interieur

Het interieur van de nieuwe Wrangler Unlimited is ontworpen op het tegengaan van lawaai, trillingen en rammeltjes en onderscheidt zich door een doordachte ergonomie en een royale hoeveelheid opbergvakken.

Lederen bekleding met verwarmbare voorstoelen, verlichte bekerhouders, voetruimteverlichting en een zelfdimmende binnenspiegel met kaartleeslampje zijn verkrijgbaar om het comfort verder te verhogen

JEEP WRANGLER IN BEELD
8.8
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 507 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Een greep uit onze voorraad

Onze Jeep vestigingen

'S-HERTOGENBOSCH

Kia-pand-Den-Bosch-bijgesneden2.png

Hervensebaan 13
T +31 (0)73 206 33 00
info.denbosch@contentautogroep.nl

's-HERTOGENBOSCH

Afbeelding7.jpg

Hervensebaan 13A
T +31 (0)73 206 33 00
info.denbosch@contentautogroep.nl

EINDHOVEN

Afbeelding8.png

Vaalserbergweg 2b
T +31 (0)40 259 28 00
info@contentautogroep.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!