Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Kia Ceed en Pro_ceed

In de Kia Ceed voelt u zich direct thuis. Luxe vanbinnen, stoer vanbuiten, strakke velgen, fijne hightech snufjes, Kia heeft voor de Kia Ceed echt overal aan gedacht. De nieuwe 1.0 T-GDi motor, ongekend strakke lijnen, nieuwe design velgen en een bredere, meer hoekige voorbumper met honingraatgrille geven de Kia Ceed een uiterlijk waar u naar kunt blijven kijken. En ook het interieur heeft een luxueuze ‘look and feel’ gekregen met zijn subtiele chroomdetails en hoogglans afwerking. Niet voor niets is de Kia Ceed winnaar van de Design Awards!

De focus ligt echter volledig op genieten, gemak en comfort. De rijke standaarduitrusting, een verbeterde geluidsisolatie, ergonomisch gevormde stoelen, veel beenruimte, een hoogwaardige afwerking en talrijke innovatieve technologieën zeggen genoeg. De driecilinder turbomotor en nieuwe zeventraps transmissie met dubbele koppeling op de dieselmotor zorgen voor nog meer efficiency. Tel daarbij de 7 jaar garantie van Kia op en u rijdt de komende jaren zorgeloos rond.

 

3-deurs Kia Pro_ceed GT-Line

De Kia Ceed is er ook als 3-deurs Pro_ceed. Een sportieve coupé met driecilinder 1.0 T-GDi motor. Van de herkenbare ‘tiger nose grille’ tot de doorgetrokken daklijn en de ledverlichting, de sportieve Kia Pro_ceed GT-Line straalt ingetogen kracht uit. Rijplezier staat centraal, zonder dat daarbij aan kwaliteit of comfort ingeleverd wordt. Met de hoogstaande afwerking, een ergonomisch gevormd interieur en een rijke standaarduitrusting komen alle details samen. Mag het van u nog net een tandje sportiever? Kijk dan eens naar de ‘gespierde’ Kia Pro_ceed GT voor het echte ‘WOW’-gevoel. Maak vandaag nog een afspraak bij Content Autogroep voor een proefrit in de Kia Ceed / Pro_ceed.

Kia Ceed private lease

Private lease biedt u de voordelen van het rijden in een nieuwe auto tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Zonder u zorgen te hoeven maken over reparaties, onderhoud, pech of schade rijdt u rond in de nieuwste Kia Ceed of Pro_ceed. Private lease wordt dan ook steeds vaker gekozen. Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van Kia Ceed private lease bij Content Autogroep.

Kia Ceed occasion

De nieuwe Ceed is om verliefd op te worden. Bent u overtuigd door de kracht en charme van de Kia Ceed maar wilt u er niet de nieuwprijs voor betalen? Kijk dan eens naar een Kia Ceed occasion. Ook een Kia Cee’d occasion vindt u bij Content Autogroep. In elke prijsklasse en elke kleursamenstelling komen er regelmatig ‘nieuwe’ Kia Ceed occasions bij ons binnen. Loop gerust eens bij ons binnen om het nieuwste aanbod te bekijken. U bent van harte welkom!

BEKIJK ONS KIA CEED AANBOD

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Highlights - Kia cee'd

  • Nieuwe 1.0 T-GDi motor

  • Winnaar Design Awards

  • Standaard 7 jaar garantie

  • Ook als sportieve GT-line

Ervaar het 'WOW'-gevoel

De nieuwe cee’d is om verliefd op te worden. Met ongekend strakke lijnen, een nieuw design velgen en een bredere, meer hoekige voorbumper met honingraatgrille heeft de cee’d een uiterlijk waar je naar blijft kijken. De driecilinder turbomotor en nieuwe zeventraps transmissie met dubbele koppeling op de dieselmotor zorgen voor nóg betere efficiency. Ook het interieur van de cee’d is verfijnd voor een meer luxueuze look en feel. Door het gebruik van mooie materialen, subtiele chroomdetails en hoogglans afwerking voel je je direct thuis in de cee’d.

Focus op genieten

Het interieur van de cee’d is volledig gefocust op het gemak en comfort van jou en je passagiers. En dat merk je aan alles. De cee’d heeft een rijke standaarduitrusting, maar ook ergonomisch gevormde stoelen, veel beenruimte, hoogwaardige afwerking en talrijke innovatieve technologieën. Dankzij de verbeterde geluidsisolatie zijn rijgeluiden verder teruggedrongen en is het in de auto vooral genieten van een heerlijke playlist of een ontspannen gesprek met de achterbank.

Maak vandaag een afspraak bij Content Autogroep voor een proefrit in de Kia cee'd

KIA CEE'D IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 465 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

EINDHOVEN

Kia-pand-EHV-geknipt-3.png
Pietersbergweg 9
T +31 (0) 259 28 00
info@contentautogroep.nl

's-HERTOGENBOSCH

Kia-pand-Den-Bosch-bijgesneden2.png
Hervensebaan 13
T +31 (0)73 206 33 00
info.denbosch@contentautogroep.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!