Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Kia Niro Plug-in Hybrid

De Kia Niro met een grotere elektrische actieradius. De Kia Niro Plug-in Hybrid maakt indruk. Als milieuvriendelijke hybride combineert hij een laag brandstofverbruik en lage uitstoot met een opvallend crossover design. Het interieur van de Niro verrast met een nieuw ontworpen dashboard. Het 7" digitale instrumentencluster en 10.25" navigatiesysteem zijn hierin mooi geïntegreerd. De cabine van de Kia Niro is perfect geïsoleerd, waardoor je nog meer kunt genieten van het premium JBL-geluidssysteem. Ondertussen wordt je mobiel draadloos opgeladen, dus geen gedoe met kabels (afhankelijk van de uitvoering).

Bekijk ons Kia Niro aanbod

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact

Kia Niro Plug-in Hybrid kopen

Ervaar een nieuwe vorm van efficiëntie. De Niro Plug-in Hybrid biedt de voordelen van elektrisch rijden zonder de nadelen van een beperkte actieradius. De Niro PHEV heeft elektrisch bereik tot 58 km. De Niro Plug-in Hybrid kan met de bijgeleverde laadkabels opgeladen worden via een normaal stopcontact of bij een openbare laadpaal. Deze Niro PHEV heeft een elektrisch bereik van 58 kilometer. Voor langere ritten zorgt de benzinemotor dat je comfortabel je bestemming bereikt, ongeacht de afstand.

Dynamisch en sportief rijden in het weekend, pure efficiëntie tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer. Je geniet van allebei in de Kia Niro Plug-in Hybrid. Ook deze Niro is standaard voorzien van een DCT6 automatische versnellingsbak.

Download prijslijst

Kia Niro Plug-in Hybrid Private Lease

U rijdt de Kia Niro Plug-in Hybrid nu met Private Lease vanaf van € 526/mnd voor € 459/mnd (o.b.v. 60 mnd / 10.000 km p/jr.).

Wilt u liever in de vorm van Private Lease in de nieuwste Kia Niro Plug-in Hybrid rondrijden? Content Autogroep heeft vele mogelijkheden, ook op het gebied van Private Lease. Tegen een vast maandtarief rijdt u zorgeloos rond. Alle bijkomende kosten zitten namelijk bij de prijs inbegrepen. Vraag ons naar de mogelijkheden over Kia Niro Plug-in Hybrid Private Lease.

Bekijk ons Kia Niro aanbod

Highlights - Kia Niro PHEV

  • Plug-in Hybrid

  • Crossover

  • Krachtige prestaties

  • Efficiency

  • 1.300 kg trekgewicht

Hybride/EV-rijden

De EV-modus is de ideale stand voor stadsritten: daarbij rijd je vrijwel geruisloos en 100 procent emissievrij. Dankzij de sterke accu kun je in de stad tot wel 65* kilometer puur elektrisch rijden. Raakt de accu te ver leeg, dan schakelt het systeem automatisch terug in hybride modus: de brandstof- en elektromotor doen dan beide weer mee.

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
8.8
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 503 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!