Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Kia Optima Hybrid

De Kia Optima Hybrid geeft milieubewust rijden een hele andere beleving. Minder CO2-uitstoot hoeft namelijk helemaal niet ten koste te gaan van maximale performance. Niet voor niets is de Kia Optima Hybrid bekroond met de reddot & iF Design Award!

In de Optima Hybrid rijdt u het hele jaar door comfortabel. In de voorstoelen circuleert namelijk warme of koude lucht, afhankelijk van het weer. En omdat u in de Kia Optima Hybrid geen last hebt van geluiden, trilling en andere afleiding geniet u van optimale concentratie en maximale ontspanning. En dat is nog lang niet alles!

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Kia Optima Hybrid kopen

De indrukwekkende Kia Optima Plug-In Hybrid combineert een first-class interieur met gebruiksvriendelijkheid. Meer hoofd-, schouder- en beenruimte, een horizontaal ontworpen dashboard, brede middenconsole en toegenomen exterieurafmetingen zorgen voor een nog hoger comfort voor alle inzittenden. Daarnaast geven hoogwaardige materialen als zachte kunststoffen, kwalitatieve stoffen of lederen bekleding het interieur een moderne ‘look and feel’.

Het rijden in de Kia Optima Hybrid is bovendien erg gebruiksvriendelijk. De geavanceerde aandrijflijn, die efficiency met dynamiek combineert, maakt een snelle en soepele overgang van elektrische naar hybride aandring mogelijk, zowel in stadsverkeer als op de snelweg. Met de bijgeleverde laadkabels is de Kia Optima Hybrid bovendien in een mum van tijd opgeladen. Dat kan bij een openbare laadpaal of gewoon via een normaal stopcontact. En tijdens het rijden kunt u alle nuttige informatie over de energiestroom, rijstijl en efficiency eenvoudig volgen. Maak direct een afspraak voor een proefrit!

Kia Optima Hybrid Private Lease

Na het lezen van al die voordelen bent u vast enthousiast geworden over het rijden in een Kia Optima Hybrid. Maar wat als uw portemonnee op dit moment niet toelaat dat u een nieuwe Kia koopt? Dan bestaat er gelukkig ook de mogelijkheid om een Kia Optima Hybrid te leasen. U rijdt dan al voor een vast laag maandbedrag rond in het nieuwste model Kia.

Kia Optima Hybrid occasion

Een ander alternatief is een Kia Optima Hybrid occasion. In ons steeds wisselende aanbod vindt u met regelmaat Kia occasions terug, ook de Kia Optima Hybrid occasion. Heeft u al iets op het oog of heeft u speciale wensen? In onze inspirerende showroom helpen we u graag. Zien we u snel?

BEKIJK ONS KIA OPTIMA PHEV AANBOD

Highlights - Kia Optima PHEV

  • Nu ook als Plug-in Hybrid

  • Bekroond met reddot & iF Design Award

  • Ook met 7-traps DCT automaat

  • Standaard 7 jaar garantie

First-class interieur

Het interieur van de Optima oogt en voelt modern aan. Het horizontaal ontworpen dashboard en de brede middenconsole versterken het gevoel van ruimte. Daarnaast is het interieur voorzien van hoogwaardige materialen zoals zachte kunststoffen, een hoogwaardige stoffen of lederen bekleding. De toegenomen exterieurafmetingen zijn van positieve invloed op het nieuwe interieur. Meer hoofd-, schouder- en beenruimte zorgen voor een nog hoger comfort voor de inzittenden.

Ontspanning en concentratie

In de nieuwe Kia Optima heb je geen last van geluiden, trilling en andere afleiding. Perfect voor optimale concentratie en tegelijkertijd maximale ontspanning. De Optima is heel comfortabel, het hele jaar door. In de voorstoelen van de nieuwe Optima circuleert warme of koude lucht, afhankelijk van het weer. Comfort op niveau!

Maak vandaag een afspraak bij Content Autogroep voor een proefrit in de Kia Optima PHEV.

 

KIA OPTIMA PHEV IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

EINDHOVEN

Kia pand Eindhoven Content Autogroep

Pietersbergweg 9
T +31 (0)40 215 70 10
info@contentautogroep.nl

's-HERTOGENBOSCH

Kia-pand-Den-Bosch-bijgesneden2.png

Hervensebaan 13
T +31 (0)73 206 33 00
info.denbosch@contentautogroep.nl

TILBURG

Kia-Tilburg-pand-1680x720.jpg

Kraaivenstraat 18
T +31 (0)13 465 21 00
info.tilburg@contentautogroep.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!