Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Kia Venga

In de categorie kleine ruimtewagens heeft de Consumentenbond de Kia Venga benoemd tot ‘Beste uit de test’. De Kia Venga had onder andere bovengemiddelde scores op het gebied van rijgedrag, verbruik en veiligheid. Bij Content Autogroep is de Kia Venga al jarenlang onverminderd populair. Veel ruimte, een fris design, hoge zitpositie en standaard 7 jaar garantie zijn slechts enkele van de highlights van de Kia Venga. Stap gerust in voor een proefrit en ervaar het zelf!

 

Alles erop en eraan. En erin.

Bij de Kia Venga klopt elk detail. De betrouwbare Venga valt op door zijn aandacht voor detail, zowel vanbinnen als vanbuiten. Daarbij krijgt gebruiksvriendelijkheid prioriteit. Dat betekent in het geval van de Kia Venga standaard zes airbags, elektrische ramen vóór, centrale deurvergrendeling, radio met MP3-speler en vanaf de DynamicLine inclusief nieuw 7” navigatiesysteem. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar wat rijden zo aangenaam maakt, want het oog wil ook wat. Bij de nieuwste Venga zijn zelfs designdetails in de deurpanelen en het stuur onder handen genomen.

De Venga heeft met vijf sterren bovendien de hoogste rating voor veiligheid gekregen. Het EcoDynamics-pakket en intelligente Stop & Go Systeem beperken schadelijke CO2-uitstoot en besparen tot wel 15% aan brandstof. En de drie actieve veiligheidssystemen, het Anti Blokkeer System (ABS), Brake Assist System (BAS) en Elektronisch Stabiliteits Programma (ESC), zorgen ervoor dat u altijd veilig de weg opgaat. De Kia Venga bewijst dat praktisch niet saai hoeft te zijn. Integendeel zelfs!

Kia Venga automaat kopen

Bij Content Autogroep denken we graag met u mee. Wilt u liever een Kia Venga automaat? Geen probleem. Ook de Kia Venga automaat blinkt uit in ruimte, comfort en veiligheid.

Kia Venga private lease

De Kia Venga is ook voor private lease beschikbaar. Met private lease betaalt u elke maand een vast bedrag voor het rijden in een nieuwe auto. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan vrijblijvend bij ons langs om u onder het genot van een kopje koffie te laten informeren.

Kia Venga occasion

Bent u op zoek naar een Kia Venga occasion? Content Autogroep heeft verschillende Kia Venga occasions op voorraad staan. Houd ons aanbod in de gaten, dan bent u altijd op de hoogte van de laatst binnengebrachte occasions en scherpste tarieven voor een Kia Venga occasion.

Bekijk ons Kia Venga aanbod

 

 

 

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Highlights - Kia Venga

  •  Consumentenbond: Beste uit de test

  •  Heel ruim, met een fris design

  •  Makkelijke instap, hoge zitpositie

  •  Uniek: Standaard met 7 jaar garantie

ALLES EROP EN ERAAN. EN ERIN.

De Venga valt op door zijn aandacht voor detail, zowel van binnen als van buiten. Het draait om gemak, met alles wat rijden zo aangenaam maakt. Dat betekent standaard zes airbags, elektrische ramen vóór, centrale deurvergrendeling, radio met MP3-speler en vanaf de DynamicLine inclusief nieuw 7" navigatiesysteem. Maar het oog wil ook wat, dus zijn bij de nieuwste Venga zelfs designdetails in de deurpanelen en het stuur onder handen genomen. Tot in de puntjes, noemen we dat. 

WAT EEN RUIMTE!

De Kia Venga is zeer veelzijdig – waarschijnlijk biedt hij nog meer dan verwacht. Ondanks zijn compacte looks is er binnenin volop ruimte.

De Kia Venga blinkt niet alleen uit in ruimte en comfort. De Venga heeft met vijf sterren ook de hoogste rating voor veiligheid gekregen. En de schadelijke uitstoot wordt beperkt, met het EcoDynamics-pakket en een intelligent Stop & Go Systeem. Zo bespaar je tot wel 15% aan brandstof! De Venga beschikt standaard over drie actieve veiligheidssystemen: een Anti Blokkeer System (ABS) en Brake Assist System (BAS) zorgen ook in noodsituaties voor voldoende remkracht. Het Elektronisch Stabiliteits Programma (ESC) remt zonodig de individuele wielen van de auto en stuurt ook het motorvermogen aan.

Maak vandaag een afspraak bij Content Autogroep voor een proefrit in de Kia Venga.

KIA VENGA IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

EINDHOVEN

Kia-pand-EHV-geknipt-3.png
Pietersbergweg 9
T +31 (0) 259 28 00
info@contentautogroep.nl

's-HERTOGENBOSCH

Kia-pand-Den-Bosch-bijgesneden2.png
Hervensebaan 13
T +31 (0)73 206 33 00
info.denbosch@contentautogroep.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!