Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Nissan X-TRAIL

De 5- of 7-zitter ontworpen voor al uw familie avonturen. Deel de vreugde van het gezinsleven in een grotere en opvallendere SUV met alles wat u nodig hebt. Kies voor 5- of 7-zitplekken, een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle comfort die u nodig hebt voor avonturen vol actie met uw familie. Ga ook op familie avontuur en ontdek de Nissan X-TRAIL. Maak direct een afspraak voor een proefrit bij Content Autogroep.

Bekijk ons Nissan X-Trail aanbod

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact

Nissan X-TRAIL kopen

Wilt u een auto die dynamiek en kracht uitstraalt? Wilt u een auto die over alle laatste nieuwe technologische innovatie beschikt? Dan zit u bij de Nissan X-TRAIL goed. We noemen slechts een aantal waardevolle zaken. Zo is de Nissan X-TRAIL voorzien van solide mogelijkheden, een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle comfort die u nodig hebt voor uw familie avonturen. Met de Nissan X-TRAIL rijdt u gemakkelijk door de stad en heeft voldoende pit bij het sturen met hogere snelheden. De Nissan X-TRAIL zal u ervaren als zeer licht en aangenaam. Dankzij de soepele ophanging, ervaart u ook een heerlijke rijsensatie. Een slecht wegdek is voor de Nissan X-TRAIL geen probleem. Met het incremental breaking system kunt u rijden door elke bocht, zowel off-road als op de openbare weg.

Bovendien is de nieuwe generatie X-TRAIL is nog groter en opvallender en heeft alles wat u nodig heeft. 

Download prijslijst

Nissan X-TRAIL Private Lease

De Nissan X-TRAIL rijdt u nu met Private Lease vanaf € 499,- p/mnd o.b.v. 60 maanden/ 10.000KM.

Heeft u interesse in Private Lease? De deskundige medewerkers van Content Autogroep vertellen u graag meer over de vele voordelen van Private Lease. Private lease maakt het mogelijk al voor een vast laag maandbedrag in de nieuwste Nissan X-TRAIL rond te rijden, terwijl u compleet ontzorgd wordt. 

Nissan X-TRAIL occasion

Al eens nagedacht over een Nissan X-TRAIL occasion? Voor een scherpe prijs kunt u bij Content Autogroep een Nissan X-TRAIL occasion kopen die van alle gemakken voorzien is en volledig gekeurd is. Houd ons aanbod in de gaten om op de hoogte te blijven van ons steeds wisselende assortiment. Wilt u graag dat wij u helpen bij uw zoektocht? Dat doen we graag. Onder het genot van een kopje koffie leiden we u graag rond in onze showroom.

Bekijk ons Nissan aanbod

Highlights - Nissan X-TRAIL

  • 5- of 7-zitter gebouwd voor gezinsavonturen

  • Krachtige uitstraling

  • Technologie van topniveau

  • Alle comfort die u nodig hebt voor avonturen vol actie met uw familie

De Nissan X-TRAIL heeft ook nog een ander handig systeem. Tijdens familie avonturen komt het nog wel eens regelmatig voor dat u uw handen vol heeft en de kofferbak niet kunt open maken. Spullen wegleggen of onhandig toch maar de koffer bak open maken, is nu verledentijd. Beweeg uw voet onder het midden van de bumper met uw Intelligent Key in uw zak, en de achterklep gaat direct open. Met dit systeem kunt u de bagageruimte van de auto direct aanpassen met een veelzijdige set van planken en scheidingswanden.

NISSAN X-TRAIL IN BEELD
Inruilwaarde weten?
Vul uw kenteken in en bereken direct de waarde van uw auto.
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!