Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Subaru BRZ

De Subaru BRZ is bedoeld om van ieder ritje een moment om te genieten te maken. Zoiets simpels als door een bocht rijden, wordt dankzij de Subaru BRZ een belevenis op zich. Zelfs als u gewoon naar uw werk rijdt, voegt de rijbelevenis van een pure sportauto plezier toe aan uw dag. Want het leven bestaat niet enkel uit werken, het allerbelangrijkste is genieten van het leven. En dat lukt met de Subaru BRZ met gemak. Altijd en overal.

Het intelligente design van het stijve chassis vormt de basis onder de adembenemende handlingeigenschappen. Daardoor is het namelijk mogelijk een lage Subaru boxermotor te plaatsen. In combinatie met het lichte en uitgebalanceerde chassis zorgt dit voor een lager zwaartepunt, waardoor een buitengewone wendbaarheid en stabiliteit gerealiseerd kunnen worden. Ervaar zelf hoe het is om een Subaru BRZ te rijden door direct een afspraak te maken voor een gratis proefrit bij Content Autogroep. We garanderen u een unieke rijbeleving!

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Subaru BRZ kopen

Twijfelt u nog of u het beste een Subaru BRZ kunt kopen? Misschien kunnen we u overtuigen met de volgende bijzondere eigenschappen. Een aerodynamische carrosserie, performance-wielophanging, Torsen LSD (Limited Slip Differential), Vehicle Stability Control, responsieve transmissie, volledig neerklapbare achterstoelen en lederen bekleding, het zijn slechts enkele van de highlights van de Subaru BRZ. Door het kopen van deze bijzonder sportieve auto, ontbreekt het u aan niets.

Subaru BRZ Private Lease

Zonder u zorgen te hoeven maken over reparaties, onderhoud, pech of verzekeringen kunt u dankzij Subaru BRZ private leasing rondrijden in de nieuwste BRZ. We vertellen u graag meer over ons aantrekkelijke maandbedrag en de vele voordelen van leasing, zoals geen onverwachte kosten en geen aanbetaling. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Subaru BRZ Private Lease.

Subaru BRZ occasion

Wilt u de Subaru BRZ liever tweedehands kopen? Geen probleem. Wij hebben ook regelmatig een Subaru BRZ-occasion te koop. Snuffel op uw gemak rond en ontdek of wij op dit moment een Subaru BRZ-occasion te koop hebben staan en wat voor aantrekkelijk prijskaartje daaraan hangt. Onze deskundige medewerkers helpen u graag de (Subaru BRZ) occasion van uw keuze te vinden.

Highlights - Subaru BRZ

  • Aerodynamische carrosserie

  • Performance-wielophanging

  • Torsen* LSD (Limited Slip Differential)

  • Vehicle Stability Control

  • Responsieve transmissie

  • Neerklapbare achterstoelen

  • Lederen/Alcantara®*1 -bekleding

  • SUBARU boxermotor

  • Vehicle Stability Control

De basis onder de adembenemende handlingeigenschappen van de SUBARU BRZ vormt het stijve chassis. Het intelligente design maakt een lage plaatsing van de SUBARU boxermotor mogelijk. Samen met het lichte en uitgebalanceerde chassis resulteert dit in een lager zwaartepunt. En dat levert weer een bijdrage aan de buitengewone wendbaarheid en stabiliteit voor een unieke rijbeleving.

SUBARU BRZ IN BEELD
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!