Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Subaru Forester

Op avontuur gaan terwijl u profiteert van de veiligheid en de gemakken van een betrouwbare auto, dat was het idee achter de Subaru Forester. De Forester brengt u verder dan ooit. En deze nieuwe ervaringen kunt u met een gerust hart met uw naasten delen, want de Forester biedt veelzijdige mogelijkheden voor alle passagiers en beschermt het hele gezin door middel van actieve en passieve veiligheidssystemen. Een veelzijdige auto dus met alle capaciteiten die u maar wenst.

De Subaru Forester past zich gemakkelijk aan aan de omgeving waarin hij zich bevindt. Hij overwint met gemak alle uitdagingen die de omgeving hem biedt dankzij de boxermotor en de permanente vierwielaandrijving. Dat zorgt voor een nog betere rijervaring en kwaliteitsbeleving. De Subaru Forester is de perfecte auto om te overleven in de natuur, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Subaru Forester kopen

Waar u hem ook mee naartoe neemt, dankzij zijn veelzijdigheid en passende uitstraling voelt de Subaru Forester zich overal thuis. Voelt u zich ook direct thuis in de Forester? Content Autogroep heeft de flexibele Subaru Forester te koop. We vertellen u graag over de vele pluspunten van de Subaru Forester, zoals de X-mode, waarmee u met een druk op de knop gebruikmaakt van extra capaciteiten waarmee u uitdagende weg- en weersomstandigheden kunt overwinnen. En het Subaru Starlink-systeem biedt een veilige toegang tot internetradio, apps en meer. Maak direct een afspraak bij Content Autogroep voor een gratis proefrit in de Subaru Forester die wij te koop hebben staan.

Subaru Forester Private Lease

Heeft u uw oog laten vallen op de Forester voor Private Lease, zoals de sportieve Subaru Forester STi? Content Autogroep vertelt u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van Private Lease.

Subaru Forester occasion

Ook voor een Subaru Forester occasion bent u bij Content Autogroep aan het juiste adres. Een Subaru Forester occasion is een verantwoorde aankoop. Alvorens een Subaru Forester occasion te koop aan te bieden, onderwerpen wij hem namelijk uitgebreid aan allerlei testen. U kunt er dus zeker van zijn dat u een occasion koopt die uitvoerig gekeurd en getest is en aan alle criteria voldoet. Wilt u meer weten over een Subaru Forester occasion? We vertellen u graag hoe de Subaru Forester uit de test kwam en voor welke aantrekkelijke prijs wij hem te koop aanbieden.

BEKIJK ONS SUBARU FORESTER AANBOD

Highlights - Subaru Forester

  • All Wheel Drive

  • Trekgewicht van minimaal 2.000 kg

  • Nieuwste technologie op het gebied van veiligheid

  • Nu ook als e-BOXER!

Zowel het interieur als het exterieur van de geheel nieuwe Forester werd gerestyled naar een hoger niveau qua comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u in al uw dagelijkse avonturen te ondersteunen. De nieuwe Forester moedigt u zelfs aan om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met een stevig en makkelijk manoeuvreerbaar compact chassis dat tegelijk ook ruim en comfortabel is binnenin geeft de Forester u gemoedsrust omdat u weet dat iedereen volop geniet van hun tijd.

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!