Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Subaru Levorg

De Subaru Levorg is er speciaal voor mensen die alles uit het leven willen halen met een auto die op alle gebieden uitstekend presteert. Dan zit u met de Subaru Levorg goed. Dit Subaru-model is op allerlei vlakken een speler op niveau. Vooral op het gebied van veiligheid blinkt de Levorg uit. Bij Subaru heeft veiligheid namelijk altijd prioriteit. Van het beschermen van de inzittenden bij een aanrijding tot het helpen voorkomen ervan, de technologie en het ontwerp van de Levorg garanderen uw veiligheid en die van uw medepassagiers. Waar u ook gaat.

Maar de overige highlights van de Subaru Levorg mogen ook genoemd worden. Wat dacht u van de 1.6 liter turbomotor met directe injectie, permanente vierwielaandrijving, een Starlink-systeem waarmee u veilig toegang krijgt tot internetradio, apps en meer, lineairtronic CVT en nog veel meer. Wilt u zelf ervaren hoe het is om een Subaru Levorg te rijden? Maak dan direct een afspraak voor een proefrit bij Content Autogroep om een idee te krijgen van wat wij bedoelen met perfectie.

Subaru Levorg kopen

Het Japanse Subaru is een merk waar u niet omheen kunt. Met zijn paradepaardjes, een boxermotor en vierwielaandrijving, is Subaru al jaren ongekend populair. De Levorg, een ergonomische, overzichtelijke en imposante auto, voelt ruim aan en zorgt voor gegarandeerd rijplezier. Content Autogroep heeft de Subaru Levorg standaard op voorraad staan. U bent dan ook van harte welkom om de Levorg van dichtbij te komen bekijken en ervaren in onze showrooms in Eindhoven en Den Bosch. Onze specialisten beantwoorden met hun ruime kennis en ervaring graag al uw vragen.

Subaru Levorg private lease

Steeds meer mensen kiezen voor private lease. Weet u niet precies wat private lease inhoudt? We leggen het u graag uit onder het genot van een kopje koffie. Als u eenmaal alle gemakken en voordelen gehoord heeft, is private lease ook vast en zeker iets voor u om te overwegen.

Subaru Levorg occasion

Houd ons aanbod occasions in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van de laatst binnengebrachte modellen en scherpste tarieven. Heeft u specifiek de Subaru Levorg als occasion op het oog? Dan brengen wij u graag op de hoogte wanneer er een Subaru Levorg occasion bij ons binnenkomt.

BEKIJK ONS SUBARU AANBOD

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Highlights - Subaru Levorg

  • 1.6 Liter Turbomotor met directe injectie

  • Symmetrical all-wheel drive

  • Subaru Starlink-systeem biedt een veilige toegang tot internetradio, apps en meer

  • Actieve en passieve veiligheidssystemen

  • Lineartronic CVT

Veiligheid is belangrijk. Voor Subaru. Voor de mensen die de Levorg hebben ontworpen. En vooral, voor u. Daarom is de Levorg zo ontworpen dat hij op elk veiligheidsaspect uitblinkt. Van het beschermen van de inzittenden bij een aanrijding tot het helpen voorkomen ervan, de technologie en het ontwerp van de Levorg bieden u gemoedsrust en garanderen uw veiligheid waar u ook gaat.

SUBARU LEVORG IN BEELD
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 466 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!