Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
 +31 (0)73 206 33 00

kia occasions


Den Bosch
 +31 (0)73 646 67 00

fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png

Subaru WRX

Subaru is een bekende naam bij sportieve, dynamische automobilisten. Als een autosportliefhebber gevraagd wordt naar het summum van opwindende prestaties, zal het antwoord eenduidig zijn: de Subaru Impreza WRX STi. Dankzij de luchtinlaat op de motorkap en de indrukwekkende, downforce-genererende spoiler is door de styling al direct duidelijk waar deze auto voor gemaakt is. En ook onder dat sportieve uiterlijk draait alles om betere prestaties en meer kracht.

Zodra u de motor start, weet u het al. Deze auto is gemaakt voor de sportieve rijder. Doordat het frame 40% stijver is geworden en de Symmetrical AWD-aandrijflijn buitengewoon uitgebalanceerd is, profiteert u van een ongeëvenaarde controle en optimale grip. U merkt direct dat de wielophanging op het rallycircuit afgestemd is, want hij geeft meer feedback dan ooit dankzij de pillow ball-bussen, de stuggere veerconstante, de stijvere stabilisatorstangen voor en achter en de extra steunen op het subframe achter. Goede redenen dus om de Subaru Impreza WRX STi te kopen!

Subaru Impreza WRX STi kopen

Naast bovengenoemde opvallende eigenschappen zijn er nog meer redenen om een Subaru Impreza WRX STi te kopen. Nog meer! Zo is de aandrijflijn voorzien van een Multimode Driver’s Control Centre Differential (DCCD), waarmee u de aandrijfkrachten perfect over de voor- en achterwielen kunt verdelen, en zorgen de torsiestijfheid en stabiliteit ervoor dat de carrosserie minder overhelt. Ze leveren bovendien een bijdrage aan een toename van de zijdelingse versnelling. Wanneer u besluit een Subaru WRX te kopen, weet u dus zeker dat uw auto van de beste technische snufjes voorzien is.

Subaru WRX private lease

Bij private lease profiteert u niet alleen van de vele voordelen van de Subaru WRX, zoals de Subaru Impreza WRX STi 2016, maar ook van de vele voordelen van private lease. Een aantrekkelijk vast maandbedrag, geen onverwachte kosten, geen aanbetaling, het kan niet op. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Content Autogroep en ontdek het zelf.

Subaru WRX occasion

Als u ook graag een Subaru WRX wilt rijden, maar er niet het volledige aankoopbedrag voor kwijt wilt zijn, kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een Subaru WRX-occasion. Content Autogroep heeft altijd een ruim aanbod occasions op voorraad staan. Of vraag direct een gratis proefrit aan!

BEKIJK ONS SUBARU AANBOD

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Highlights - Subaru WRX STi

  • Symmetrical AWD

  • Op het circuit afgestemde wielophanging

  • Multimode river’s Control Centre Differential (DCCD)

  • 2.5 liter SUBARU BOXER-motor met turbo die een vermogen levert van 221 kW en een koppel van 407 Nm

  • De motor is uitgerust met Dual AVCS (Dual Active Valve Control System)

  • 2.5 liter SUBARU Boxer Motor

Vanaf het moment dat u de motor voor het eerst start, smeekt de WRX STI hem de sporen te geven op elk stuk bochtig asfalt dat u maar kunt vinden. Het frame is 40%* stijver geworden voor een ongeëvenaarde controle en om optimaal te
profiteren van de brute grip die de buitengewoon uitgebalanceerde Symmetrical AWD-aandrijflijn levert. De op het circuit afgestemde wielophanging geeft meer feedback dan ooit, dankzij de pillow ball-bussen, de stuggere veerconstante, de stijvere stabilisatorstangen voor en achter en de extra steunen op het subframe achter. Deze torsiestijfheid en stabiliteit zorgen ervoor dat de carrosserie 16%* minder overhelt en leveren een bijdrage aan een toename van de zijdelingse versnelling met 7%*. De aandrijflijn is tevens voorzien van een Multimode river’s Control Centre Differential (DCCD), waarmee u de aandrijfkrachten perfect over de voor- en achterwielen kunt verdelen. 

* Vergeleken met de WRX STI 2013. Waarden zijn vastgelegd met behulp van standaard meetprocedures van Fuji Heavy Industries Ltd. 
SUBARU WRX STi IN BEELD
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 466 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!