Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Webshop
Vestigingen

Eindhoven
 +31 (0)40 215 70 10

kia occasions subaru occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png  


Den Bosch
+31 (0)73 206 33 00

kia occasions fiat occasions  abarth occasions  jeep-logo.png Alfa-Romeo-logo-2018.png


Tilburg
+31 (0)13 465 21 00

kia occasions 

Autoplezier start bij Content

Subaru XV

De Subaru XV brengt balans in uw turbulente leven. Deze veelzijdige auto is gedurfd en behoudend tegelijkertijd. Met zijn frisse look combineert hij functionaliteit en vorm als geen ander. Niet te groot, niet te klein, niet te opvallend maar ook niet te saai, hij steelt de show zonder de aandacht te vragen.

Voor de Subaru XV is geen uitdaging te groot. Of u nu door drukke steden rijdt, het avontuur opzoekt in heuvelachtig gebied of bij een zakelijke afspraak een goede indruk wilt achterlaten, de Subaru XV maakt het mogelijk. U geniet van puur rijplezier. De boxermotor met permanente vierwielaandrijving zorgt voor een uitstekende stabiliteit en de actieve en passieve veiligheidssystemen maken het plaatje compleet. Maak vandaag nog een afspraak bij Content Autogroep voor een proefrit in de Subaru XV. Wij zijn één van de officieel erkende Subaru XV-dealers.

Vragen? Wij staan voor u klaar!
Contact via mail

Subaru XV kopen

De Subaru XV biedt plaats aan maar liefst vijf inzittenden en vijf koffers tegelijk. Met een laadvolume van ruim 1270 liter is er dus genoeg plek voor alles wat u mee wilt nemen, van een outdoor outfit tot een complete kinderwagen. Het Subaru Starlink-systeem biedt een veilige toegang tot internetradio, apps en meer. En met zijn stadsjungle look wordt ook aan de buitenkant gedacht. Het oog wil immers ook wat! Door een Subaru XV te kopen, bent u dus verzekerd dat u het totale pakket krijgt.

Subaru XV Private Lease

Overweegt u Private Lease? Ook dat is mogelijk bij de Subaru XV. Voor een aantrekkelijk leasebedrag per maand rijdt u de nieuwste Subaru XV. Bovendien zijn onderhoud, reparatie, wegenbelasting, pechhulp en verzekeringen inbegrepen, wat de prijs nog aantrekkelijker maakt. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden van Subaru XV Private Lease voor zowel woon- als werkverkeer.

Subaru XV-occasion

Is een nieuwe Subaru XV net boven uw budget maar zou u wel graag een XV rijden? Informeer dan ook eens naar een Subaru XV-occasion. Content Autogroep heeft een steeds wisselend aanbod occasions. Ook een Subaru XV-occasion vindt u regelmatig in ons aanbod terug. Als één van de bekendere Subaru XV-dealers houden we graag het aanbod voor u in de gaten. Of loop zelf regelmatig eens bij ons binnen om het aanbod onder het genot van een kopje koffie te bekijken!

BEKIJK ONS SUBARU XV AANBOD

Highlights - Subaru XV

  • De Subaru XV biedt plaats aan 5 inzittenden en vijf koffers tegelijk. Laadvolume van 1270 liter

  • Stads-jungle uiterlijk

  • Subaru Starlink-systeem biedt een veilige toegang tot internetradio, apps en meer 

  • Symmetrical all-wheel drive

  • Subaru Boxermotor

  • Actieve en passieve veiligheidssystemen

 

GEEN UITDAGING TE GROOT

Rijden in drukke steden, een avontuurlijke reis in heuvelachtig gebied of een zakelijke afspraak in het buitenland, de Subaru XV biedt met zijn boxermotor en permanente vierwielaandrijving altijd puur rijplezier en uitstekende stabiliteit.

Maak vandaag een afspraak bij Content Autogroep voor een proefrit in een Subaru XV.

SUBARU XV IN BEELD
Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!