Kia EV9 valt in de prijzen

Kia EV9 benoemd tot Algehele Winnaar van de Women’s Worldwide Car of the Year 2024 Na eerder erkend te zijn als de ‘Beste SUV’ bij de Women’s Worldwide Car of the Year Awards 2024, heeft de Kia EV9 nu de prestigieuze titel van Algehele Winnaar behaald tijdens hetzelfde evenement, met de algehele titel van Women’s Worldwide Car of the Year. Deze erkenning draagt aanzienlijk gewicht, aangezien het voortkomt uit de stemmen van ervaren vrouwelijke autojournalisten die gezamenlijk de beste in de branche bepalen. De EV9, met zijn steeds groeiende lijst van onderscheidingen, versterkt zijn buitengewone positie met deze nieuwste onderscheiding, waarbij de onbetwistbare uitmuntendheid van het voertuig wordt benadrukt.

Kia EV9 geprezen om uitzonderlijke aerodynamica, ontwerp, technologie en laadcapaciteiten Categorie-winnaars gekozen door 75 vrouwelijke autojournalisten uit 62 concurrerende modellen Algehele winnaar van de WWCOTY-award wordt bekendgemaakt op 8 maart 2024 Lees verder hieronder om het persbericht van Kia Nieuw-Zeeland te ontdekken.

Blauwe Kia EV9 rijdt weg als Algehele Winnaar Persbericht van Kia Global: De Kia EV9 is benoemd tot de ‘Beste Auto ter Wereld voor 2024’ door een vooraanstaand panel van juryleden bij de Women’s Worldwide Car of the Year. Toepasselijk viel deze erkenning samen met de viering van Internationale Vrouwendag op 8 maart.

Na grondige evaluaties door 75 vrouwelijke autojournalisten uit 52 landen op vijf continenten, kwam de Kia EV9 als triomfantelijke winnaar uit een veld van 63 kanshebbers. Het recente kritische eerbetoon aan de EV9 benadrukt de ongeëvenaarde veelzijdigheid van deze volledig elektrische SUV en zijn uitzonderlijke vermogen om te voldoen aan de diverse behoeften van consumenten wereldwijd.

Met een capaciteit van zeven zitplaatsen en een innovatief ontwerp, stelt de Kia EV9 nieuwe normen in het segment van elektrische SUV’s, met geavanceerde technologie en uitzonderlijke prestaties. Opmerkelijke kenmerken zijn onder andere bidirectioneel laden en ultrasnelle laadcapaciteiten, die benchmarks stellen voor gemak en efficiëntie.

De jury prees de EV9 als een baanbrekende toevoeging aan de markt voor elektrische voertuigen, met lof voor zijn betaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en brede aantrekkingskracht. De innovatie van Kia bij het creëren van een grote SUV met uitstekende aerodynamica en geavanceerde technologie, evenals het gezinsvriendelijke interieur en vertrouwde rijervaring van de SUV, werden geprezen. De veelzijdigheid en prestaties van het vlaggenschipmodel van Kia, vooral onder uitdagende winterse omstandigheden, werden benadrukt, samen met zijn ruime interieur en robuuste prestaties. Daarnaast werd Kia geprezen voor het leveren van een toekomstbestendig, multifunctioneel elektrisch voertuig met uitzonderlijke energie-efficiëntie.

De erkenning voor de EV9 dit jaar volgt op de triomf van de Kia Niro vorig jaar, die werd benoemd tot de ‘Beste Auto ter Wereld voor 2023’ bij de WWCOTY Awards 2023.

De Kia EV9 zet zijn indrukwekkende reeks prijswinsten voort, waaronder de benoeming tot ‘Top Three in the World’ finalist voor de World Car Awards 2024. De SUV won ook de categorie ‘Gezinsauto’s’ bij de Golden Steering Wheel 2023 en werd uitgeroepen tot Duitse Luxe Auto van het Jaar 2024, waarbij het model een breed scala aan capaciteiten tentoonspreidt.

Mobiliteitspartner voor het leven.

Bij Content Autogroep staat klantgerichtheid en transparante communicatie hoog in het vaandel. Ervaar zelf de zorgeloze mobiliteit van Content Autogroep – jouw rijplezier is onze passie.

Mobiliteitspartner voor het leven.

Bij Content Autogroep staat klantgerichtheid en transparante communicatie hoog in het vaandel. Ervaar zelf de zorgeloze mobiliteit van Content Autogroep – jouw rijplezier is onze passie.

Openingstijden showroom

ma – vr08:30 – 18:00
za09:00 – 17:00
zoGesloten

Openingstijden receptie / werkplaats

ma – vr08:00 – 17:00
za09:00 – 12:00*
zoGesloten

Openingstijden magazijn

ma – vr08:00 – 17:00
zaOp afspraak
zoGesloten

* Receptie/werkplaats vestiging Den Bosch is op zaterdag gesloten.

Onze merken

Merkspecialist voor

Fiat

Fiat Professional

Abarth

Jeep

Subaru

Alfa Romeo

  • Blijf op de hoogte!

Copyright © 2024 Content Autogroep   |   Alle rechten voorbehouden   |   Disclaimer   |   Privacy beleid