Webshop
EHV+31 (0)40 215 70 10
DB+31 (0)73 206 33 00
Mijn Content

Goed verzekerd op weg, met de Content Autoverzekering

Content Autogroep biedt een complete, goedkope autoverzekering met standaard vele extra's en één van de laagste premies van Nederland. Dit, gecombineerd met de zekerheid en service van Content Autogroep, maakt de Content Autoverzekering tot een unieke en goedkope autoverzekering.

  • 3 jaar nieuwwaardegarantie op auto's
  • 3 jaar aanschafwaardegarantie op occasions
  • Direct een hoge bonus-malus korting
  • Premie per maand betalen zonder extra kosten
  • Gratis overstapservice
  • Schadeherstel: geen eigen risico, gratis vervangend vervoer bij schade, fabrieksgaranties blijven van kracht en nooit zelf schadebedragen voorschieten.

Goedkope autoverzekering via IAK Verzekeringen

De Content Autoverzekering is een collectieve verzekering exclusief voor Content (auto)klanten. De verzekering wordt uitgevoerd door IAK Verzekeringen; een betrouwbare partner die al bijna 80 jaar vooroploopt als specialist in collectieve auto- en schadeverzekeringen. Wij brengen de via onze bemiddeling gesloten autoverzekeringen onder bij IAK Verzekeringen B.V. te Eindhoven, een gevolmachtigde agent van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Wij treden daarbij op als verbonden bemiddelaar van Bovemij.

Meer informatie over onze verzekering voor uw auto

Wilt u meer informatie over onze verzekering voor uw auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de vele voordelen van een autoverzekering afsluiten bij Content Autogroep. U kunt online ook al direct de premie voor uw autoverzekering berekenen. Zo weet u meteen aan welke kosten u moet denken. Content Autogroep biedt mobiliteit in de breedste zin van het woord: van de verkoop van nieuwe auto’s en occasions tot reparatie, onderhoud, onderdelen, accessoires, vervangend vervoer en leasing. Autoplezier start bij Content!

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!