Aircocheck
Verzekerd van verse lucht

Laat je airconditioning nakijken.

Wanneer de temperaturen stijgen, is het heerlijk om een goed functionerende airconditioning te hebben. Het is daarom verstandig om regelmatig controle en onderhoud te laten uitvoeren aan je airco. Bij een van onze vestigingen ben je aan het juiste adres voor een grondige inspectie van je airconditioning. Wij staan klaar om je deskundig advies te geven.

Content Autogroep zorgt voor jouw airco-onderhoud

Heeft jouw airco behoefte aan een opfrisbeurt? Plan eenvoudig online een afspraak in voor het onderhoud van jouw airco. Wij zorgen voor een grondige reiniging en vullen hem indien nodig bij.

Bij Content Autogroep merken we dat muffe en benauwde lucht in de auto vaak een probleem is, vooral in de zomer. Dit wordt meestal veroorzaakt door onvoldoende onderhoud van je airconditioning. Laten we samen kijken naar wat je kunt doen om een aangenaam klimaat in de auto te behouden.

Tip 1: Desinfecteer de airco
Zelf de airco desinfecteren is eenvoudig. Gebruik hiervoor doorgaans speciale reinigingssprays. Spuit deze enkele minuten in de auto terwijl de airconditioning aan staat.

Tip 2: Vervang tijdig het pollenfilter
Het vervangen van het filter is van bijzonder belang voor mensen met allergieën. Zij dienen het filter minstens jaarlijks te vervangen om de infiltratie van pollen in het interieur te voorkomen.

Tip 3: Laat je airco/climatecontrol controleren

Elk airconditioningsysteem verliest na verloop van tijd koudemiddel, soms wel tot bijna 15 procent in een jaar. Het is dan ook niet verrassend dat het systeem na verloop van tijd minder efficiënt wordt en uiteindelijk stopt met koelen.

Tip 4: Pak vocht in het interieur aan

Vooral tijdens koude maanden hoopt zich vaak vocht op in het interieur. Gebrekkig onderhoud kan dit probleem verergeren.

Tip 5: Ventileer

Laat de ventilator niet permanent uitgeschakeld of op recirculatiestand staan, omdat er dan geen verse lucht de passagiersruimte in komt. Hierdoor kan vocht niet ontsnappen, wat de groei van schimmel bevordert. 

Wil jij je airco laten checken? Plan dan nu een afspraak voor een aircocheck bij Content Autogroep!

Plan hier je werkplaatsafspraak.

Mobiliteitspartner voor het leven.

Bij Content Autogroep staat klantgerichtheid en transparante communicatie hoog in het vaandel. Ervaar zelf de zorgeloze mobiliteit van Content Autogroep – jouw rijplezier is onze passie.

Mobiliteitspartner voor het leven.

Bij Content Autogroep staat klantgerichtheid en transparante communicatie hoog in het vaandel. Ervaar zelf de zorgeloze mobiliteit van Content Autogroep – jouw rijplezier is onze passie.

Openingstijden showroom

ma – vr08:30 – 18:00
za09:00 – 17:00
zoGesloten

Openingstijden receptie / werkplaats

ma – vr08:00 – 17:00
za09:00 – 12:00*
zoGesloten

Openingstijden magazijn

ma – vr08:00 – 17:00
zaOp afspraak
zoGesloten

* Receptie/werkplaats vestiging Den Bosch is op zaterdag gesloten.

Onze merken

Merkspecialist voor

Fiat

Fiat Professional

Abarth

Jeep

Subaru

Alfa Romeo

  • Blijf op de hoogte!

Copyright © 2024 Content Autogroep   |   Alle rechten voorbehouden   |   Disclaimer   |   Privacy beleid