Jouw vertrouwde partner in mobiliteit

Bij Content Autogroep gaan we verder dan alleen auto’s verkopen en onderhouden

We bieden een complete mobiliteitservaring!

Als gerenommeerd familiebedrijf zijn we trots op onze rol als officiële dealer voor toonaangevende automerken, waaronder Kia, Nissan en Hyundai. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van de merken Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo en Subaru. Met strategisch gelegen vestigingen in Eindhoven, Tilburg, en Den Bosch zijn we altijd dichtbij om jouw mobiliteitswensen te vervullen.

Onze moderne werkplaatsen zijn niet alleen gecertificeerd volgens het Erkend Duurzaam label, maar bieden ook hoogwaardige service en onderhoud voor alle merken. We zijn niet zomaar een autodealer; we zijn jouw mobiliteitspartner.

Ons ruimhartige team bestaande uit meer dan 180 enthousiaste en vakkundige medewerkers is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service. Met een scherp oog voor marktontwikkelingen en een focus op het opbouwen van langdurige relaties, streven we ernaar om aan al jouw mobiliteitsbehoeften te voldoen.

Met een solide positie binnen de occasionmarkt, waar we altijd een gevarieerde voorraad van ongeveer 400 occasions hebben, bieden we keuze in elke prijsklasse en voor elk type rijder. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto, een krachtige SUV, of een sportieve occasion, bij Content Autogroep ben je aan het juiste adres.

Klantgerichtheid en transparante communicatie staan centraal in onze bedrijfscultuur. Bij Content Autogroep geloven we dat jouw tevredenheid de sleutel is tot ons succes. Laat ons je begeleiden in jouw mobiliteitsreis en ervaar de zorgeloze rit waar wij bekend om staan.

Kies voor Content Autogroep – waar passie voor mobiliteit en klanttevredenheid samenkomen.

Jouw rijplezier start hier.

Vind hier je nieuwe auto

7 december 2020

Content neemt Hyundai-dealerschap over in Tilburg

Dealerholding Content Autogroep in Eindhoven neemt op 1 januari 2021 de Hyundai-activiteiten over van Auto Smolders. Dat maakt het bedrijf bekend. Auto Smolders heeft vestigingen in Eindhoven, Tilburg en Westerhoven.

16 juli 2019

Content neemt Kia-dealerschap over in Tilburg

Content Autogroep is vanaf 2 september de KIA-dealer voor Tilburg en Waalwijk. Aan de autoboulevard langs de Kraaivenstraat trekt het bedrijf in het pand van Leendert van den Born. Die vorige KIA-dealer werd in juli failliet verklaard.

7 juli 2017

Content neemt Kia-dealerschap over in Den Bosch

In Den Bosch gaat het dealercontract over van Jos van Boxtel, dat ook Toyota-dealer is. In Oss gaat Content samenwerken met Autobedrijf Huiskes, dat blijft zelfstandig opereren maar de sales- en marketingactiviteiten worden gezamenlijk uitgevoerd.

Mobiliteitspartner voor het leven.

Bij Content Autogroep staat klantgerichtheid en transparante communicatie hoog in het vaandel. Ervaar zelf de zorgeloze mobiliteit van Content Autogroep – jouw rijplezier is onze passie.

Mobiliteitspartner voor het leven.

Bij Content Autogroep staat klantgerichtheid en transparante communicatie hoog in het vaandel. Ervaar zelf de zorgeloze mobiliteit van Content Autogroep – jouw rijplezier is onze passie.

Openingstijden showroom

ma – vr08:30 – 18:00
za09:00 – 17:00
zoGesloten

Openingstijden receptie / werkplaats

ma – vr08:00 – 17:00
za09:00 – 12:00*
zoGesloten

Openingstijden magazijn

ma – vr08:00 – 17:00
zaOp afspraak
zoGesloten

* Receptie/werkplaats vestiging Den Bosch is op zaterdag gesloten.

Onze merken

Merkspecialist voor

Fiat

Fiat Professional

Abarth

Jeep

Subaru

Alfa Romeo

  • Blijf op de hoogte!

Copyright © 2024 Content Autogroep   |   Alle rechten voorbehouden   |   Disclaimer   |   Privacy beleid