Stijl, technologie, duurzaamheid en connectiviteit. De Sportage Mild Hybrid biedt het.

Kia SportageEen krachtige verschijning.

Kia Sportage Mild Hybrid kopen.

vanaf € {{cag-kia-sportage-price}}

Stijl, technologie, duurzaamheid en connectiviteit. De Sportage Mild Hybrid biedt het. Hij combineert een efficiënte turbobenzinemotor met een kleine elektromotor die stroom krijgt van een 48-volt batterij. Doordat die twee optimaal samenwerken biedt de Mild Hybrid maximale efficiency. Ook slim: hij wint energie terug bij het remmen, die hij weer kan gebruiken voor extra power bij accelereren. Deze Sportage biedt een trekgewicht tot 1.650 kg.

Vind hier je nieuwe Kia

  • Inruilwaarde kenteken

Inruilwaarde weten?

Doe nu een gratis taxatie en ontvang een persoonlijk voorstel!

Kia Sportage Private Lease.

Vanaf € {{cag-kia-sportage-lease-price}},- p/m.

De Kia Sportage is ook voor Private Lease beschikbaar. Op deze manier rij je in de nieuwste Kia Sportage rond zonder dat je je hoeft te bekommeren om zaken als onderhoud, reparaties en verzekeringen. Bovendien kan je in heel Europa van gratis pechhulp gebruikmaken. Laat je door Content Autogroep vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van Kia Sportage Private Lease.

Kia Sportage occasion.

Lijkt een Kia Sportage occasion jou ook wel wat? Content Autogroep heeft een ruim, steeds wisselend aanbod occasions. Breng gerust een bezoek aan onze showroom om het nieuwste aanbod te bekijken. We helpen je graag, uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Waarom een Kia rijden van Content Autogroep?

Bij Content Autogroep ben je aan het juiste adres voor aanschaf of Private Lease van een nieuwe Kia, of aankoop van een perfect onderhouden Kia occasion. Als officieel merkdealer met vestigingen in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, is Content Autogroep de regionale Kia dealer voor een groot deel van Noord Brabant. Denk hierbij o.a. aan Best, Den Bosch, Eindhoven, Geldrop, Oisterwijk, Tilburg, Uden, Veghel, Waalwijk en omliggende gemeenten. 

Naast het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte Kia kun je bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie. Onze vakkundige en ervaren Kia autotechnici staan voor je klaar voor APK-keuring, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, terugroepactie en onderhoudsbeurt van je Kia. Content Autogroep Kia garage is de one-stop-shop voor Kia accessoires en alle officiële garantiewerkzaamheden, ruitreparatie, schadeherstel en reparatie aan je Kia.

Onze Kia Sportage Mild Hybrid uitvoeringen

Sportage Mild Hybrid ComfortLine

Highlights van ComfortLine:
  • 17” lichtmetalen velgen
  • 8” audio display
  • Voorbereid voor Apple CarPlay & Android Auto
  • Cruise control

Mobiliteitspartner voor het leven.

Bij Content Autogroep staat klantgerichtheid en transparante communicatie hoog in het vaandel. Ervaar zelf de zorgeloze mobiliteit van Content Autogroep – jouw rijplezier is onze passie.

Mobiliteitspartner voor het leven.

Bij Content Autogroep staat klantgerichtheid en transparante communicatie hoog in het vaandel. Ervaar zelf de zorgeloze mobiliteit van Content Autogroep – jouw rijplezier is onze passie.

Openingstijden showroom

ma – vr08:30 – 18:00
za09:00 – 17:00
zoGesloten

Openingstijden receptie / werkplaats

ma – vr08:00 – 17:00
za09:00 – 12:00*
zoGesloten

Openingstijden magazijn

ma – vr08:00 – 17:00
zaOp afspraak
zoGesloten

* Receptie/werkplaats vestiging Den Bosch is op zaterdag gesloten.

Onze merken

Merkspecialist voor

Fiat

Fiat Professional

Abarth

Jeep

Subaru

Alfa Romeo

  • Blijf op de hoogte!

Copyright © 2024 Content Autogroep   |   Alle rechten voorbehouden   |   Disclaimer   |   Privacy beleid