Webshop
EHV+31 (0)40 215 70 10
DB+31 (0)73 206 33 00
Mijn Content

Banden wisselen

Uw autobanden zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw auto. Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook voor het verbruik van uw auto. Om ervoor te zorgen dat uw auto een optimaal weggedrag behoudt, is het van belang dat u de juiste banden bij het juiste seizoen gebruikt. Wij hebben voor iedere auto bijpassende banden voor de scherpste prijs.

Bij Content Autogroep maakt u eenvoudig online een afspraak om uw banden te laten wisselen. Ook om een autoband te laten repareren bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u hierover graag meer informatie? Wij adviseren u graag over bijvoorbeeld de juiste standaardmaat. Neem contact met ons op of laat ons u terugbellen of mailen.

(Winter)banden vervangen

Dankzij winterbanden wordt het nemen van bochten, hellinkjes of het wegrijden bij een stoplicht een stuk gemakkelijker én veiliger. In sommige landen zijn winterbanden zelfs verplicht tijdens winterse omstandigheden. Vergeet dus niet uw banden te vervangen wanneer u bijvoorbeeld een wintersportvakantie gepland heeft. Maak op tijd een afspraak om uw banden te wisselen of bestel direct een set winterbanden inclusief velgen wanneer u zelf uw banden wilt vervangen. De beste periode om banden te wisselen is tussen media oktober en medio maart.
Uitleg winterbanden

Autoband repareren? Plan een werkplaatsafspraak

Wilt u uw zomer- of winterbanden wisselen? Zijn uw banden aan vervanging toe of wilt u een autoband laten repareren? Of wilt u uw banden laten nakijken? Plan dan nu een afspraak voor (banden)reparatie of vervanging bij Content Autogroep!

Selecteer een vestigingKies een datum *


Laden

Zorg ervoor dat u niks mist!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!